Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Het schandaal rondom The Voice zal niemand meer onbekend zijn. Bekende Nederlanders zoals Ali B en Jeroen Rietbergen bleken een stuk minder netjes dan ze voor de camera leken. Ook Marco Borsato bleef niet onbenoemd, maar onlangs werd hij vrijgesproken van de aangifte tegen hem bij het programma. Eén andere aangifte tegen hem loopt nog wel. Toch is dat niet Marco’s enige zorg op dit moment, er is namelijk een ex-kandidate die nog een boekje open te doen heeft over de zanger.

Van deze verleidelijke dame kon Marco Borsato geen genoeg krijgen

Aan The Voice deden elk jaar enorm veel mensen mee. Slechts een handjevol schopt het voorbij de voorrondes, en nog minder mensen halen de liveshows. Om in de finale te komen moet je bij de allerbesten horen, iets wat natuurlijk niet voor veel mensen weggelegd is. Toch beloofde Marco Borsato in 2015 aan Babette van Vugt dat hij haar naar de finale zou krijgen. Babette deed drie jaar daarvoor mee aan The Voice en haalde de liveshows, maar kwam niet verder. Daarmee was voor de dame het hoofdstuk ‘The Voice’ afgesloten. Toch deed de knappe zangeres in 2015 opnieuw mee. Hoe dat zover is gekomen? Marco Borsato, haar oude coach, belde het destijds 21-jarige meisje op om één uur in de nacht. Of ze nog een keer mee wilde doen. Marco beloofde dat ze de finale zou halen. Babette was huiverig, maar hapte toch toe. Het bleken leugens, Marco koos bij The Battles voor de tegenstander van Babette. Zo misleidde hij het jonge meisje, dat beschaamd afdroop.

Beeldschone Babette van Vugt redt zich ook zonder Marco Borsato

Lang bleef Babette van Vugt niet zitten met de tegenvaller bij The Voice. Ze wist dat ze het talent, de looks en het doorzettingsvermogen had om de top te bereiken en besloot dat op haar eigen manier te doen. Ze bracht onlangs haar eerste EP uit, waarmee ze voor een echte doorbraak staat. Met haar schitterende uiterlijk is ze zelf het beste uithangbord voor haar carrière. Babette weet ook precies hoe ze Instagram moet gebruiken om zichzelf te promoten. Ze wisselt heerlijke foto’s vanuit bed af met artistieke albumcovers en kiekjes in de minst verhullende pakjes. Het is voor heel Nederland te hopen dat Babette van Vugt doorbreekt, zodat we nog veel meer van haar te zien krijgen.
De betoverende ogen van Babette van Vugt

Voor veel mensen zijn mooie ogen het eerste wat opvalt aan een persoon. Babette van Vugt heeft absoluut een streepje voor op dat gebied. In haar groenblauwe ogen kun je jezelf helemaal verliezen. Eén blik kan je overtuigen dat je nooit meer iets anders wil zien. Gelukkig zal Babette haar kwaliteiten niet voor slechte dingen gebruiken, ze weet immers hoe het is om misleid te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.