Foto: Machteloze Jutta Leerdam wordt tegen de grond gewerkt door Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke schaatsster Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto geplaatst en mensen maken zich daar toch zorgen om.

De prachtige blondine Jutta Leerdam ligt plat door vriendje

Het is inmiddels wel bekend dat Jutta Leerdam en Jake Paul, de Amerikaanse Youtuber en boxer, een relatie met elkaar hebben. De knappe blondine viel als een blok voor de Amerikaan. Maar blijkbaar doet ze dat nu ook letterlijk, aangezien ze beide op de grond te spotten zijn. De knappe blondine wordt tegen de grond gewerkt door Jake Paul. Wat is hier aan de hand? Probeert Jake zijn carrière uit te breiden naar worstelaar? Of is er sprake van agressie? Het is gelukkig allemaal een stuk onschuldiger. Jake Paul heeft namelijk gewoon zijn vriendin Jutta Leerdam een beetje stevig vastgepakt tijdens het stoeien. En dat mag natuurlijk gewoon. De foto ziet er wel erg intiem uit zo.

Lees ook: Video: Jake Paul geniet van flinke joekels van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn innig met elkaar verstrengeld

Het koppel ligt verleidelijk op de vloer van Jutta haar appartementje en is flink met elkaar in de weer. Jutta plaatst hierna geen foto’s meer, waarschijnlijk omdat Jake al haar aandacht opslokt. De knappe blondine geeft hem even al haar aandacht en dat is ook logisch. Het is ook niet zo vreemd dat Jake gevallen is voor de charmes van Jutta Leerdam. De prachtige blondine weet met haar heerlijke foto’s en video’s precies wat ze aan het doen is. Ze maakt niet alleen Jake, maar ook al haar volgers helemaal gek met haar heerlijke kiekjes.

Lees ook: Video: Hijgende Jutta Leerdam laat lijf zien na flinke inspanning

Met deze foto wist Jutta Leerdam haar vriendje Jake Paul te verleiden

De knappe blondine plaatste eerst dit heerlijke plaatje online. En dat was genoeg voor Jake Paul om alles uit zijn handen te laten vallen en even te komen kijken hoe het er aan toe ging met zijn knappe vriendin. Toen hij haar zo zag liggen op de vloer, moest hij natuurlijk zichzelf er even bijvoegen. De aantrekkelijke blondine weet als geen ander hoe ze verleidelijk over moet komen op de foto. Op haar vriendje Jake Paul werkt het blijkbaar allemaal heel erg goed. Die voelt zich meteen geroepen als hij de ontzettend knappe foto’s van Jutta Leerdam ziet.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam weet wel hoe ze verleidelijke plaatjes moet maken

De aantrekkelijke blondine weet heel erg goed hoe ze het beste uit haar mooie foto’s moet halen. De knappe dame kan als geen ander mooie foto’s maken. Ze trekt daar dan vaak de meest uitdagende setjes voor aan. En die zorgen er weer voor dat de knappe blondine ongelooflijk goed op de kiekjes staat. In haar verleidelijke setjes weet Jutta gelijk heel erg veel van haar volgers te verleiden. Zou Jake Paul haar ook op die manier voor het eerst gezien hebben? Dat hij haar foto’s zag en dacht “die wil ik als mijn vriendin?” Het is erg goed mogelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.