Foto: Maan en Emma Heesters verklaren elkaar de liefde met innige omhelzing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel en Emma Heesters zijn eindelijk weer samen! Deze twee leading ladies van de Nederlandse pop kunnen het zo te zien héél goed met elkaar vinden…

Maan de Steenwinkel en Emma Heesters kondigen samen met hun collega’s een nieuw concert van The Streamers aan via Instagram. Op de foto is te zien hoe de twee elkaar innig omhelzen!

Maan en Emma Heesters bij The Streamers

We zien Maan en Emma Heesters niet heel vaak samen, maar toch lijken deze twee uitermate populaire zangeressen het ontzettend leuk met elkaar te hebben. Op het podium én daarbuiten. Vanwege hun drukke schema’s is het waarschijnlijk moeilijk om elkaar tussendoor te treffen. Toch spat de chemie van de liefdevolle foto. Emma: ”Here we come!! 17 september in het Olympisch Stadion met @Thelivestreamers, CAN’T WAIT!!!” Maan zelf laat ook een comment achter; een enorme lint met hartjes. Als dát geen liefde is…

Fans boos na aankondiging The Streamers

Er is wel een beetje ophef komen kijken bij deze aankondiging van The Streamers aangezien het optreden, in tegenstelling tot wat hun naam suggereert, niet meer live gestreamd wordt. The Streamers geven nu een fysiek concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam, zónder online pottenkijkers. Mensen zijn hier boos over en vinden het raar. Waarom zou je het hele concept veranderen terwijl het juist goed werkte? ”Ik was er graag online live bij geweest, maar helaas… back to normal is back to ontoegankelijkheid. Heel erg jammer!” ”The Streamers zonder stream… makes sense”. ”Ik haak af, dit heet The Streamers, dus stream het”. Duidelijk is dus dat niet iedereen het eens is met dit live concert zonder stream. The Streamers zelf leek het blijkbaar dus wel een goed idee. Maan en Emma lijken door het dolle heen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters spreekt zich uit op vrouwendag

Onlangs was het over de hele wereld Internationale vrouwendag. Veel dames spraken zich uit over de ongelijkheid tussen man & vrouw die tot op het heden nog aanwezig is. Emma Heesters had ook wat te zeggen, niet per se over de ongelijkheid, maar over hoe sterk vrouwen zijn. Zo deelt ze foto’s op haar Instagram stories van wijze uitspraken die andere vrouwen moeten inspireren. Zelf is ze natuurlijk een goed voorbeeld van een vrouw die het helemaal gemaakt heeft in de showbiz.

Ook Maan promoot The Streamers

Ook Maan de Steenwinkel zette een foto op Instagram ter promotie voor het nieuwe concert van The Streamers. Duidelijk te zien is dat Maan, Kraantje Pappie en Emma Heesters het erg naar hun zin hebben en er erg veel zin in hebben. Maan krijgt verassend positieve reacties onder haar foto. Zou Maan negatieve reacties weghalen, of krijgt ze die gewoon niet. Het blijft opvallend, vooral nadat en wel een lading kritiek meekwam met de aankondiging dat de artiesten niet meer gingen streamen. Maan haar volgers: ”HOOP ZO DAT IK ER HEEN KAN!!”, ”WIL HIER ZO GRAAG HEEN!!”, ”Jaaaa, zo gaaf!”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...