Foto: Maan de Steenwinkel wordt betrapt met vriendin in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is weer druk in de weer met concerten en dergelijke, maar achter de schermen maakt ze nog genoeg tijd om stiekem met vriendinnen om te gaan. 

Maan is weer redelijk druk met concerten en optredens, maar tussendoor is ze gelukkig haar vriendinnen niet vergeten. Het afgelopen jaar heb je misschien de naam Luna van Vleuten wel meegekregen. Ze is de vaste reiscompagnon van Maan en tevens gepromoveerd tot expert ‘privéfoto’s maken’ van de zangeres. Zowel op hun eigen accounts als op hun gezamenlijke account plaatsen Maan en Luna alle foto’s van hun avonturen. Achter de coulissen was het even tijd voor klein kiekje. Maar de ruimte zag er meer uit als de kleedruimte van een zwembad. De twee dames besloten om ondanks Maan haar drukke schema even stiekem wat foto’s te maken.

Lees ook: Maan de Steenwinkel betovert volgers met buitenaards mooie foto

Maan en Luna maken spannende foto’s in kleedruimte

Maan de Steenwinkel heeft altijd wel tijd om een spannende foto te maken. Zeker als haar vriendin Luna van Vleuten erbij is. Met zijn tweeën kunnen de dames wel honderd leuke en spannende poses bedenken om een foto van te maken. Al helemaal als ze zichzelf in zo’n mooie jurk hijsen als op de foto. Wel lijkt de ruimte waar de twee in staan een beetje op de kleedruimte van een zwembad. Waar ze precies zijn blijft een mysterie, al moet het wel een luxe evenement of feest zijn als de knappe vrouwen in zulke mooie jurken de deur uit gaan. Toch levert het een goede foto op van Maan en haar knappe vriendin.

Maan en vriendinnen maken de weg onveilig

Maar Maan en haar prachtige vriendinnen kunnen niet alleen maar foto’s maken in prachtige jurkjes, ze zijn ook erg goed in de boel op stelten zetten. Zo deden ze laatst lekker wild en gingen vol gas door de binnenstad op de scooter. En dat ging nog best hard. De dames waaide haast van hun machines af. Het gaf natuurlijk ook een mooi excuus voor nog een leuke foto. Want Maan en haar clubje wilde vrouwen leggen het liefst elk moment vast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)

Maan en Luna beleven avontuur op avontuur

Het dynamische duo Maan en Luna beleeft het ene avontuur na het andere. Dat merk je wel aan de vele foto’s die de twee beeldschone dames plaatsen op hun social media kanalen. Het ene moment zijn ze bij een concert van Maan, daarna door naar een warm eiland en vervolgens een weekje in de sneeuw. Dat Maan met haar succesvolle carrière en uitverkochte optredens genoeg op haar rekening heeft om elke week op vakantie te gaan, dat staat wel vast. Maar waar halen haar vriendinnen zoveel geld vandaan halen is maar de vraag. Wat voor geheim spaarpotje plunderen ze telkens om met Maan mee op avontuur te kunnen? Of sponsort Maan voor haar lieve vriendinnetjes de tripjes, als bedankje voor het altijd voor haar klaarstaan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lunavanvleuten

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.