Foto: Maan de Steenwinkel rent over strand in ongeschikte jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel besluit om niet te wachten tot koningsdag, maar gaat nu alvast gehuld in een prachtige oranje outfit. 

Zangeres Maan de Steenwinkel weet zich altijd in de meest prachtige pakjes te hullen als ze de deur uit gaat. Meestal weet ze zich dan wel een beetje te kleden op het weer, maar soms maakt Maan daar ook wel een vergissing in. Zo nu ook weer. Maan dacht even heerlijk warm over het strand te rennen in haar zomerse jurk. Maar dat liep even anders af voor de altijd zo doordachte zangeres. Het resultaat was niet vervelend om naar te mogen kijken. Maan plaatste een foto waar al haar volgers het een stukje warmer van kregen.

Lees ook: Maan de Steenwinkel zorgt voor mooi balkon in kort rokje
Maan waait weg op winderige foto

De Oranje outfit die Maan uitgekozen heeft voor haar dagje strand zal het vast en zeker geweldig doen op koningsdag. Tenminste, als er dan een beetje zon staat en de wind is gaan liggen. Want dat was voor Maan nog wel even een dingetje aan het maken van deze foto. Ze moest de hele tijd dealen met haar jurk die alle kanten op waaide. De wind was nogal heftig aanwezig. Behalve haar niet meewerkende jurk was ook het zandhappen niet zo fijn. Met een sterke windkracht in een dun jurkje over het strand rennen klinkt misschien wel leuk, maar dat kan verkeerd uitpakken, zo kwam Maan te weten.

Maan had outfit al een keertje getest aan deze foto te zien

Je zou denken dat Maan alle voor en nadelen van haar outfit inmiddels al wel kent. Het is namelijk niet de eerste keer dat ze dit verleidelijke jurkje aan heeft getrokken. Tijdens de repetities voor Vrienden van Amstel live had ze namelijk precies hetzelfde jurkje aan. Misschien dat Maan ook gewoon meer gezien wilt worden in dit prachtige jurkje en gelijk heeft ze. Maan ziet er van zichzelf natuurlijk al helemaal perfect uit, maar met zo’n leuk jurkje aan is ze praktisch perfect.
Maans hart is verkocht aan de muziek

Veel mannen zullen bij het zien van Maan in zo’n leuk jurkje ook denken: “was dat nou maar mijn vriendin.” alleen gaat dat nogal lastig. Maan is misschien wel officieel zonder partner, maar haar hart is aan de muziek verkocht. Maan wilt maar één ding en dat is mooie nummers maken. Voor mannen heeft ze absoluut geen tijd en ook weinig zin. Als je geluk hebt, danst ze een keer met je in de club of drinkt ze een keer een drankje met je mee. Maar muziek is toch echt liefde nummer één voor Maan. Je zal haar dus gewoon moeten bewonderen van een afstandje, net als de rest van haar mannelijke volgers. Ach ja, dat is natuurlijk ook helemaal geen straf als ze dit soort leuke jurkjes blijft dragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!