Foto: Maan de Steenwinkel maakt spannend ritje met Bente

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel geeft weer een bijzonder optreden met niemand minder dan Bente in het voorprogramma. En dat ziet er zo uit. 

Maan en  Bente zijn al even vriendinnen van elkaar en hebben al meerdere keren met elkaar opgetreden. Ook zijn ze meerdere keren samen op avontuur geweest en hebben ze zelfs een nummer samen opgenomen. Er is niemand beter dan Bente om het voorprogramma te doen voor Maan de Steenwinkel. En dat vindt Bente natuurlijk een grote eer, die ze maar al te graag aan gaat. Maar als de twee knappe dames bij elkaar zijn, dan kan er alleen niks meer normaal. Dan gaan beide dames namelijk helemaal los. Dat zie je ook wel in hun foto’s en video’s. Maan en Bente maken van het concert al een feestje, nog voordat het is begonnen.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel showt verleidelijke moves in superstrak topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@bente_mf)

Maan en Bente maken een wel heel erg spannend ritje

Met zijn tweetjes gaan Maan de Steenwinkel en haar muzikale vriendin Bente op een stoere tweewieler op weg naar het podium. Natuurlijk ziet het er wel stoer uit met zijn tweeën zo. Zou dit ook onderdeel uit gaan maken van het concert wat de twee dames geven? Of is het alleen maar gedaan voor het leuke filmpje. Er wordt nog even flink gegrinnikt in de video. En natuurlijk gebeurt dat, het is ook wel een grappig filmpje geworden. Laat dat maar aan Maan en Bente over. Niet alleen kunnen de dames prachtig zingen en zien ze er geweldig uit. Ze zijn ook nog eens heel erg goed in het maken van leuke en grappige video’s. Het is een beetje het verborgen talent van de zangeressen.

Maan is een enorme fan van Bente

Na goed gelachen te hebben is het tijd voor de soundcheck. Maan maakt ondertussen even een video van haar lieve vriendinnetje en roept haar nog even bemoedigend toe dat ze fan is. Tegenover haar volgers laat Maan weten dat Bente de grote verrassing is van het concert, dus als ze haar nog willen horen, zullen ze snel een kaartje moeten kopen. Maan promoot graag haar lieve vriendinnetje, aangezien ze volledig achter de zangeres staat. Als het aan Maan ligt wordt Bente een hele grote naam in Nederland. Ze helpt dan ook graag door Bente in haar voorprogramma te zetten.

Maan deelt foto van podium outfit

Voordat het optreden begint deelt Maan alvast even een video zodat je kan zien hoe het er straks tijdens het optreden aan toe gaat. Daarin kan je ook al zien wat Maan de Steenwinkel aan gaat doen tijdens haar nieuwe optreden. En Maan is helemaal in de zomerse sferen. Ze heeft een prachtig wit topje aangetrokken zodat ze het straks tijdens haar optreden niet te warm krijgt. Maar van dit aantrekkelijke topje zal de rest van het Olympisch Stadion, waar Maan optreed, het absoluut heter gaan krijgen. Maar dat vinden de fans van de zangeres stiekem helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ashley Zaat maakt VI-kijker wild met stiekem kiekje achter de schermen

De barvrouw van Vandaag Inside deelt een zeer uitdagend kiekje zichzelf achter de schermen! Dit wil je zien... 

Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden

Tijdens de opnames voor de film Black Lotus gaat het helemaal mis... Rico Verhoeven trapt stuntman zó hard dat hij nauwelijks meer kan opstaan!

Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!