Foto: Maan de Steenwinkel maakt Lowlands onveilig in luchtig pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel laat weer van zich horen. De knappe zangeres was op Lowlands te vinden in een zeer luchtig pakje. 

De knappe Maan de Steenwinkel heeft de tijd van haar leven gehad op Lowlands. Niet alleen was ze samen met vriendinnen om een leuke tijd te hebben, maar ook leek ze haar relatie met een andere bekende artiest te bevestigen op het podium. Maan had in ieder geval een interessante tijd bij Lowlands. En de bezoekers van Lowlands hadden dankzij Maan ook een extra leuke tijd, aangezien zij en haar vriendinnen in hele luchtige pakjes rondliepen. Daardoor had iedereen wat moois om naar te kunnen kijken.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel danst wild in kortste shirtje ooit

Maan kondigt festivalseizoen aan op Instagram

Lowlands is zeker niet de eerste, dan wel de laatste halte deze zomer op de festivaltour van Maan de Steenwinkel. De knappe blondine heeft een vol programma en gaat van festival naar festival. En op al die festivals heeft ze weer een bijzonder, luchtig, kort, strak of anders verleidelijk pakje om iedereen te imponeren. Soms komt ze naar een festival als bezoeker en soms als artiest. En soms ook een beetje van beide. Zo zou Maan ook helemaal niet optreden op Lowlands. maar toch deed ze een nummertje mee. De fans van Goldbandde voormalig stukadoors uit Den Haag die een van de meest populaire Nederlandse groepen is momenteel, werden getrakteerd op een solo van Maan tijdens een van de nummers.
Maan duikt podium op met Goldbandom liefde te bevestigen

Maan kon natuurlijk niet alleen maar rondlopen op het festivalterrein, maar moest ook even mee doen met een nummer. Dat deed ze bij de de zangers van Goldband. Tijdens het Goldbandnummer ‘Ik Haat Je’ kwam Maan op tijdens de tekst “Van hier tot aan de Maan en terug”, wat een zeer logische tekst is voor Maan de Steenwinkel om op te komen. Die tekst zit echter aan het einde van het nummer. Maar gelukkig bleef Maan om nog een nummer met de mannen mee te zingen. Alleen dat werd net even wat heter dan van tevoren bedacht. Maan maakte namelijk in het openbaar bekend, wat al weken in de roddelkanalen bekend is. En dat is dat ze een relatie heeft met Goldbandzanger Karel.

Goldband zanger Karel de nieuwe vriend van Maan de Steenwinkel

Tijdens het optreden van Goldband lijkt de liefde tussen Maan de Steenwinkel en Goldband-zanger Karel definitief te zijn bevestigd. Tijdens het optreden met Maan werden bij de woorden “Ik hou van jou”, natuurlijk gezongen door Karel, beelden laten zien op het grote scherm van Maan de Steenwinkel. De twee omhelsde elkaar ook nog eens na het moment. Het lijkt nog niet definitief te bevestigen dat Maan en Karel samen wat hebben, maar heel veel dichter in de buurt van een officiële bevestiging gaat het waarschijnlijk niet komen. Het hele tafereel zorgde natuurlijk voor een flinke reactie bij het publiek. Het was in ieder geval een optreden om niet te vergeten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...