Foto: Maan de Steenwinkel lijkt net gepelde banaan in onbegrijpelijke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel valt enorm op tijdens het filmfestival van Cannes. Niet met haar stem, maar met haar kledingkeus. Slaat de zangeres de plank volledig mis met deze outfit?

Maan de Steenwinkel houdt wel van een risicootje op modegebied. Daar komt 9 van de 10 keer een prachtige outfit uitrollen, maar soms wil het nog wel een mis gaan. Vind jij deze outfit mooi, of slaat Maan de plank hiermee volledig mis? Haar volgers lijken het wel te weten…

Maan de Steenwinkel lijkt op gezonde snack in Cannes

Tijdens de lancering van een nieuw soort Magnum (het ijsje) dook Maan de Steenwinkel op in Cannes, waar op dat moment ook het internationale filmfestival werd gehouden. Wie in de Franse kustplaats op wil vallen moet dus goed z’n best doen. Zeker als je geen acteerprestatie hebt om op te leunen. Maan gooit het dus over een andere, onbegrijpelijke boeg. Haar outfit op de rode loper viel namelijk ontzettend op, maar dan in negatieve zin. Ze lijkt net op een onrijpe, maar wel half gepelde banaan! Een soort banaan, je moet er maar van houden. Haar volgers worden ook maar moeilijk enthousiast over de wit-groene creatie; “Wat een gedrocht, slaat nergens op, oerlelijk“, “Het is maar net wat je mooi vindt“.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel slurpt gretig in luchtig zomerjurkje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel slaapt niet op vakantie

Maan de Steenwinkel gaf ons een update vanuit Toscane, waar ze op vakantie is samen met haar ouders! Natuurlijk wilt de brunette haar vader en moeder ook een bedankje geven, dus besloot ze om hen mee op vakantie te nemen. Alleen was er één ding wat de zangeres iets minder leuk vindt, aan het verblijf in Toscane. Waar Maan een lekkere nachtrust dacht te hebben, werd deze uiterst verstoord door een kudde schapen, deelt ze via Instagram. De zangeres legt dit grappend uit; “En slapen doen we niet, nooit, nauwelijks vannacht“. Hierin refereert ze natuurlijk naar de tekst uit haar nummer Blijven Slapen met Snelle. Door het geluid van de schapen heeft Maan dus nauwelijks kunnen slapen.

Maan de Steenwinkel troetelt met kleine poes

Waar Maan de Steenwinkel op vakantie is, moet ze natuurlijk alles filmen. Zo ook de kleine kittens die je tegenkomt in Toscane natuurlijk! Via Instagram laat de zangeres zien hoe ze een heel klein poesje aan het aaien is, en ondertussen nog even een iets grotere aandacht wilt krijgen van de zangeres. Tja, we zouden allemaal wel aandacht willen van Maan, maar deze poezen zijn de gelukkige. In ieder geval weet de zangeres deze poesjes goed in de watten te leggen, door ze is even flink aandacht te geven en goed te aaien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..