Foto: Maan de Steenwinkel doet nu echt álles samen met knappe vriendinnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft een heerlijk warme zonvakantie met haar beste vriendinnen. En daar doet ze nu toch echt álles samen mee!

Op haat leuke zomertripje naar Spanje neemt Maan de Steenwinkel haar beste vriendinnen mee, waaronder Luna van Vleuten, die tegenwoordig beter Maan’s persoonlijke fotograaf genoemd kan worden. En aangezien Luna mee is betekent dat er genoeg aantrekkelijke foto’s van de meiden gemaakt zullen worden op vakantie. De dames delen bovendien alles. Behalve een hotelkamer delen deze dames bijvoorbeeld nu ook een podium! tijdens een optreden in een club waar heel veel Nederlanders aanwezig zijn komt Maan met haar hele entourage op. ze verzorgen een leuke act met heel aardige dansjes. Zelfs vriendin Mikky Kiemeney is aanwezig, al is dat ook logisch aangezien zij in Barcelona woont.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel showt luchtig topje op warmste dag ooit

Maan doet zwoel dansje

Maan laat er geen gras over groeien. In de club beginnen zij en haar vriendinnen aan een zwoel concert dat de hele nacht duurt. Natuurlijk moet daar ook goed bij gedanst worden. Dus Maan laat zien waar ze van gemaakt is. Ze schudt met haar heupen heen en weer en beweegt ritmisch op de muziek. Gelukkig is het allemaal nog te zien op video.

Maan trekt vriendinnen het podium op

Normaal gesproken mogen Maan haar beste vriendinnetjes alleen maar kijken als Maan een optreden geeft. Maar het is vakantie, dus de regels kunnen het raam uit. Maan nodigt haar twee vriendinnen uit op het podium om vrolijk mee te doen en daar zeggen ze natuurlijk geen nee tegen. Het trio danst en zingt en feest de hele nacht. Zou dit het begin zijn van een nieuwe meidenband?

Mikky Kiemeney was er ook bij!

Mikky Kiemeney is goed bevriend met Maan de Steenwinkel. Het was voor niemand dus een verrassing dat de knappe blondine aansloot bij de feestvierende dames. Mikky ging mee het podium op, maar voelde zich niet verleidt om met Maan en haar vriendinnen mee te dansen en te zingen. Ieder heeft zijn eigen talent en performen daar waagt Mikky zich liever niet aan.

Mikky filmde alles ook nog eens

Aangezien Luna, de vaste fotograaf van de meidengroep op het podium moest meedoen was het aan Mikky om ervoor te zorgen dat de avonturen van de meiden goed werden vastgelegd. En dat deed de blondine natuurlijk met liefde. Ze zorgde ervoor dat alle drie de meiden er op hun meest verleidelijk uitkwamen in de video.

Maan keert fans de rug toe

Halverwege haar concert keert Maan haar publiek de rug toe. Niet omdat ze boos op hen is of iets dergelijks, maar om even een momentje te pakken met Mikky. Ze zingt haar vriendin zwoel toe en kijkt lief in de camera. Als beide vrouwen niet aan het daten waren, dan was hier zeker iets moois ontstaan. Maan maakt er een mooie avond van met haar vriendinnen. Het is een nacht die geen van hen snel zal vergeten. Dat gaat ook niet met al die foto’s en video’s die er gemaakt zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.