Foto: Luchtig geklede Mikky Kiemeney knalt bijna uit haar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We mogen wel vaker genieten van intieme plaatjes van Mikky Kiemeney, maar dit onthullende plaatje laat wel héél veel zien… 

Het is nou onderhand algemeen bekend dat Mikky Kiemeney zwanger is. De beeldschone blondine legt uitgebreid verslag van de hele gebeurtenis en oh wat zijn we daar blij mee. Mikky bewijst namelijk moeiteloos dat zwangerschap haar alleen maar mooier kan maken. Kijk alleen maar naar dit overheerlijke plaatje…

Mikky Kiemeney plaatst fijne foto in knellend topje

Dat Mikky Kiemeney één van de knapste vrouwen op Instagram is weten we onderhand allemaal. Daar valt ook echt niet aan te twijfelen. Haar Instagram alleen al zit namelijk bommetje vol met plaatjes om van te smullen. Gelukkig voor ons is Mikky namelijk vastbesloten haar volgers overal mee naar toe te nemen en legt uitgebreid verslag van elke stap in haar leven. En dat levert de lekkerste plaatjes achter de schermen op! Zo deelde ze recent even snel dit heerlijke plaatje op haar story. Volgers moesten er snel bij zijn, maar als je het prachtplaatje te pakken had was je dag gemaakt. Mikky schittert namelijk in een zéér pikant pakje. En dat moet ook wel, want ze heeft onderhand een flinke buik. Voeg daar de tropische hitte aan toe en het is logisch dat Mikky bijna al haar kleding uittrekt!

Ons hoor je ook absoluut niet klagen, want de foto’s zijn om van te watertanden. Mikky heeft overduidelijk ook lekker in het zonnetje liggen rollen want ze kan zo doorlopen naar het strand. Met heerlijk gebruinde huid en minuscuul zwemsetje is Mikky helemaal ready voor de hitte. En met zo’n onthullende outfit zal iedereen in haar omgeving ook flink warmlopen! Zo straalt ze namelijk in een loeistrak topje dat haar stevige boezem nog nét in toom weet te houden, en ook haar loszittende rokje laat weinig aan de verbeelding over. Mikky heeft nog wat extra bedekking proberen te vinden met een witte blouse maar lijkt het halverwege opgegeven te hebben. Het dunne stofje laat ze namelijk verleidelijk openvallen over haar gezwollen buik. De heerlijke foto is werkelijk om van te smullen. Wij kunnen niet wachten op meer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney zet zichzelf in zonnetje in zwemtopje

En Mikky Kiemeney geeft haar volgers wel meer cadeautjes de afgelopen tijd. Zo verwende ze ons recent nog met een heerlijk plaatje in een wel heel intieme houding. Knuffelend met vriend Frenkie de Jong ligt ze namelijk bijna zonder kleding op een boot. Het zal zeer bewust gekozen zijn dat we haar billen niet kunnen zien, want aan het topje te merken lijkt Mikky kleding grotendeels overgeslagen te hebben. Veel pikanter dan dit krijg je het namelijk niet! In een opvallend groen topje biedt Mikky haar volgers namelijk vol zicht op haar spectaculaire assets. De piepkleine driehoekjes weten haar nog nét te bedekken, maar veel verhullen doen ze zeker niet. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, want Mikky heeft een lijf om van te watertanden. Ons hoor je in ieder geval echt niet klagen. En aan de duizenden likes te merken haar volgers ook zéker niet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?