Foto: Liza Sips intiem met andere vrouwelijke kandidaten Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips deelt een wel heel erg intieme foto met alle andere vrouwelijke kandidaten van Expeditie Robinson

Liza Sips doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. De prachtige actrice deelt op haar sociale media een intieme foto. Samen met de prachtige Juultje Tielemans en de andere vrouwelijke kandidaten zit Liza Sips in een boot richting het eiland. Ze laat weten dat op dit moment iedereen nog dacht dat Expeditie Robinson een vrouwen editie werd. Hopelijk luistert Expeditie Robinson naar Liza Sips en krijgen we dat volgend jaar te zien. 20 vrouwen samen op een eiland klinkt namelijk niet bepaald slecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips vindt ‘fan’ heel lief

Bijna elke beroemdheid heeft het wel, een fan-account. Dit is een persoon die op sociale media een account aanmaakt over deze ‘beroemdheid’. Nu blijkt het dat Liza Sips ook zo’n beroemdheid is, want ja ook Liza Sips heeft een fan-account. Waar sommige beroemdheden het niks vinden om een fan-account te hebben, vindt Liza Sips dit juist heel leuk. Deze ‘fan’ heeft screenshots gemaakt van de eerste aflevering van Expeditie Robinson. Deze screenshots laten dan ook alleen Liza Sips zien. Je zou denken dat mensen ongemakkelijk worden wanneer er screenshots van je worden gemaakt , maar Liza geniet wel van de aandacht. Ze bedankt haar fan dan ook voor de screenshots.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lizasipsfan

Liza Sips blikt terug op eerste aflevering Expeditie Robinson

Toen er aan Liza werd gevraagd waarom ze mee deed aan Expeditie Robinson, zei ze: “Ik wist vooral dat ik niet mee wilde doen”. Ze riep altijd dat ze nóóit mee zou doen. Zoals we nu weten is dat aardig mislukt. Gelukkig is Liza ook erg blij dat ze zich heeft bedacht. Ze zegt nu dan ook dat het een van de beste keuzes in haar leven is geweest! “Expeditie Robinson is een onvergetelijk avontuur geworden”, laat ze weten. Op sociale media deelt Liza dan ook foto’s van haar eerste aflevering. De prachtige actrice is niet de enige die blij is dat ze uiteindelijk toch ja heeft gezegd. Op sociale media krijgt ze alleen maar positieve reacties van haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips had een moeilijke periode achter de rug

Voordat Liza begon aan het avontuur had ze een moeilijke periode achter de rug. Ze had namelijk een voorstadium van baarmoederhalskanker. Het was dan ook ontzettend schrikken voor haar. Na een ingreep in het ziekenhuis is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Liza Sips is dus niet alleen een beeldschone vrouw, maar ook een sterke vrouw die zich door niks en niemand laat stoppen. Hopelijk kunnen we de aankomende afleveringen nog veel van haar genieten!

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.