Foto: Lisa Vol van OG3NE gooit benen wijd op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol heeft even behoefte aan wat tijd met de familie na een schokkende onthulling. Alleen maakt ze er gelijk een spannend moment van. 

Lisa Vol van de meidengroep OG3NE, bestaande uit drie zussen waar Lisa de oudste van is, deed laatst tijdens de Pride een schokkende onthulling. Lisa bleek namelijk niet vies van de vrouwenliefde en verkondigde dat ze ook op vrouwen viel. Dat was natuurlijk groot nieuws. Iedereen vond er wat van. Het werd Lisa waarschijnlijk een klein beetje te heet onder de voeten, want de prachtige blondine besloot om even een rustig momentje te hebben met haar zussen. Gewoon als zussen onder elkaar even ouderwets genieten. Alleen moest Lisa daar tijdens een foto momentje wel een spannend dingetje van maken door haar benen wijd te gooien. Het leverde een erg leuke foto op die Lisa wel moest delen op haar Instagram. Want zo’n leuke foto gaat ze haar volgers niet ontnemen.

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE verklapt met heerlijke foto dat ze op vrouwen valt
Lisa gooit haar benen uit elkaar

Op de derde foto bij bovenstaande post zie je hoe Lisa vrolijk haar benen uit elkaar gooit. De knappe blondine weet wel hoe ze een interessante foto moet maken. Met haar zussen in de achtergrond, die vrolijk een pose aannemen, weet OG3NE een van hun meest spontane foto’s ooit te maken. Misschien dat dit gewoon de cover art moet worden voor hun volgende album. De zusjes zijn in ieder geval enorm aan het genieten van het fijne moment samen. Door de drukte van het optreden en het maken van nieuwe muziek, schieten dit soort momentjes er af en toe nog wel eens bij in. Al helemaal omdat de drie zussen ook gewoon elk hun eigen leven hebben. Dus hoewel ze enorm veel van elkaar houden zijn ze niet meteen onafscheidelijk. Maar voor vrolijke fratsen zijn de drie vrouwen altijd wel in. Daarom gooit Lisa ook zo vrolijk haar benen wijd.
Lisa imponeert met nieuwe zwemkleding

Het is inmiddels flink zomer in Nederland met aanhoudende warme temperaturen die voorlopig nog niet omlaag lijken te gaan. Bij zulke warme temperaturen hoort natuurlijk ook een outfit waar je een beetje in kan afkoelen. Lisa heeft net nieuwe zwemkleding gekocht om haar daarbij te helpen. Haar nieuwe outfit is zowel modieus als extreem verleidelijk, maar straalt wel een bepaalde charme en klasse uit. Lisa heeft het duidelijk goed getroffen met haar nieuwe kleding. De zangeres is daar sowieso wel goed in, het vinden van verleidelijke outfits zonder dat het ordinair wordt. Voor een deel komt dat ook door Lisa haar eigen uitstraling. De knappe zangeres lijkt altijd wel te stralen op een bepaalde manier en dat wordt zeker gewaardeerd door haar volgers, die stuk voor stuk als een blok vallen voor de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!