Foto: Lisa Vol van OG3NE geniet van zon in nauw pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is op vakantie. Net als menig artiest pakt ze nog even wat rust, voordat ze verder gaat met zomerfestivals. En groot gelijk heeft ze. De zangeres pakt ook nog wat extra’s erbij. 

Lisa Vol van de meidengroep OG3NE ziet graag sterren. Daarom gaat ze maar eens naar buiten op vakantie om de nodige zonnestralen mee te pakken. Daardoor kan ze weer helemaal bijgebruind door met optredens deze zomer. Veel festivals zijn al geboekt en het harmonieuze trio krijgt het druk deze zomer. Vooral als je buiten gaat optreden is eerst nog even wennen aan de zon goed om te doen. Doordat de zangeres veel kennis over de zon, bruinen en beauty bezit weet ze dat ze eerst nog eventjes niet in badpak naar buiten gaat. Als extra bescherming pakt ze een modieus, turquoise pak erbij wat haar bescherming biedt tegen verbranding. Met een goede zonnebril is ze er helemaal klaar voor!

Lisa Vol ziet sterren

In het erg uitdagende, blauwe pakje en minstens net zo uitdagende houding wordt ze vastgelegd op vakantie, deze zingende toerist. We zien dat ze niet het minste hotel heeft geboekt en ook niet een appartement ergens onderaan. Lisa wil tot grote hoogtes komen en leuke Instagram kiekjes maken, dus koos ze maar voor een soort penthouse. Vol enthousiasme staart ze naar de hemel vanaf haar tijdelijke onderkomen. Wel door de oranje glazen van een goede zonnebril. Wat natuurlijk erg belangrijk is, want ook je ogen heb je nodig tijdens het optreden. Erg lang in zonlicht staren, zelfs al moet het voor de Instagram post, wordt nog altijd afgeraden door menig gezondheidsexpert. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Zangeres vol in de zon

In het begin van de zomer is het altijd even oppassen of je niet verbrand. Lisa bereidt zich voor door niet gelijk in badpak naar buiten te gaan, maar in een erg goed beschermende sportoutfit. Een goede keuze natuurlijk, dat scheelt weer zonnebrand en later de nodige rode plekken. Wel zien we al dat ze inmiddels enige kleur bezit en ze gebruikt dat goed voor de foto!

Lisa kiest voor kleur

Lisa kiest in deze leuke foto voor allerlei kleuren om haar volgers te trakteren op een zonnige, kleurrijke foto. Ze heeft zelf al een kleurrijke persoonlijkheid, maar ook haar pakje bezit een bijzondere kleur. Daarnaast is ze al goed bijgebruind in de zon én haar dakterras wordt ook voorzien van een zonnige kleur bruin. Uiteindelijk is het dan ook allemaal meer dan geslaagd, deze vakantiefoto! Wie trouwens ook wat kleur en zon kon gebruiken recent, was iemand dichtbij Lisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Lisa gezonder dan zus

Recent had OG3NE te kampen met slecht nieuws. Erg slecht nieuws zelfs. Toen moesten ze namelijk wat optredens verplaatsen omdat een van drie, namelijk Shelley een keelontsteking had. Altijd lastig, zingen zonder stem. Een aantal dagen zon, zoals haar zus, zou goed kunnen helpen natuurlijk. Gelukkig lijkt het nu weer goed te gaan en kunnen alle optredens weer doorgaan voor het zingende trio. Af en toe wat rust pakken in de zon is hen natuurlijk ook gewoon gegund.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.