Foto: Lisa Vol van OG3NE deelt spiegelkiekje van verleidelijk topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is één van de prachtige dames van OG3NE. Onlangs deelde ze een foto van zichzelf waarop ze wel héél schaars gekleed was. Verderop zal je ook nog een bonusvideo zien van hoe Lisa verleidelijk de camera in kijkt met een nietsverhullend topje.

Lisa Vol bewondert zichzelf in badkamer

Lisa Vol is de blonde en oudste zus uit het trio van OG3NE. Met haar prachtige, blonde krullen kan ze elk mens verleiden. Op haar sociale media is ze redelijk actief en plaatst ze dus regelmatig ook foto’s en video’s in haar Instagram verhaal. Onlangs deed ze dit weer. Ze maakt een leuke spiegelselfie waarbij ze haar gezicht verbergt. Wel jammer, want ze is zo mooi om te zien! Ze draagt een lekker huispakje bestaande uit een grote, beige joggingbroek en een blauw kort topje. Het lijkt alsof het topje ook van een lekkere zachte stof is gemaakt, net als de broek. Ook is het topje lekker kort uitgesneden. Al met al weer een mooie foto, Lisa!

Lisa Vol flirt keihard met camera in vrouwenondergoed

Niet lang nadat ze de bovenstaande foto in haar verhaal zette, plaatste ze een andere video in haar Instagram story. In dit filmpje lijkt het alsof ze in een kleedkamer zit. Ze filmt zichzelf in de spiegel en kijkt verleidelijk de camera in. De nadruk ligt onder andere enorm op haar haar en make-up. Ze ziet er prachtig uit. Het haar van Lisa is ontzettend vol, krult mooi en staat flink omhoog. De make-up is gedaan in mooie neutrale kleuren zoals donkeroranje en bruin. Wat nog het meeste opvalt is haar flinke gebergte. Ze heeft een soort laat uitgesneden topje aan dat heel erg veel lijkt op vrouwenondergoed. Het is classy en verleidelijk tegelijk. Wat een Look!

Lisa Vol sluit reeks foto’s af met lief kusje

In één van de meest recente posts van Lisa heeft ze een soort ‘fotodump’ gedaan. Dat houdt in dat ze een aantal foto’s van haar telefoongalerij op haar Instagram heeft gezet. Dit is meestal volledig willekeurig, of het zijn foto’s waar de eigenaar een gevoel of gebeurtenis aan bindt. In het geval van Lisa is het onduidelijk, maar ze heeft er een aantal achter elkaar geplakt. Zo start ze met een foto van één van haar optredens met OG3NE. Op de derde slide staat een foto van een hele lege koelkast. Het enige wat erin staat zijn drie flessen wijn en een doos chocolaatjes. Iemand in de reacties reageert met: “Prima indeling van de koelkast”. Gelijk hebben ze!

Op de zevende slide staat weer een foto van een optreden van OG3NE voor een zaal vol mensen die een lichtje omhoog houden. Het lijkt net een sterrenhemel. Op de laatste slide, sluit Lisa de reeks af met een spiegelselfie waarbij ze een kusje en een knipoog geeft aan de camera. We kunnen geen genoeg krijgen van die prachtige, verleidelijke Lisa Vol en de mensen in de reacties duidelijk ook niet. Er is niet te tellen hoeveel hartjes emoji’s er in de reacties te vinden zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!