Foto: Lisa Vol toont haar goedgevulde shirtje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol heeft een heerlijk shirtje aangetrokken voor haar nieuwste optreden. En dat moet natuurlijk wel even goed getoond worden aan de camera.

Het erg volle shirtje van Lisa Vol

De knappe blondine is onderdeel van het meidentrio OG3NE, samen met haar net zo knappe zussen Amy en Shelley. De drie treden vrij regelmatig op en daar hoort natuurlijk een spannend pakje bij. Want hoe kan je nou de hele avond al je fans vermaken, zonder daar tenminste een goed pakje bij aan te trekken. Voordat de show begint heeft Lisa nog even een momentje voor zichzelf. En dat gebruikt ze om aan de hele wereld te laten zien wat voor prachtige outfit ze nu weer heeft aangetrokken. En dat ziet er op de foto natuurlijk erg fijn uit. Het valt wel op dat het shirtje van Lisa Vol wel erg vol is. Maar dat vindt natuurlijk niemand erg.

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE laat zich ontzettend diep in haar topje kijken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De prachtige vormen van Lisa Vol

Lisa doet haar naam erg veel eer aan, want haar shirtje is bijzonder goed gevuld. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit op de foto. Ze trekt er ook nog eens een heel erg verleidelijk gezichtje bij. En dat zorgt ervoor dat de leuke foto natuurlijk nog even wat extra leuk wordt. Maar Lisa zou Lisa niet zijn als ze niet meerdere opties zou geven aan haar volgers. Dus scroll vooral even naar rechts door de foto’s in de post heen om alle verschillende variaties te zien van de foto. Lisa heeft namelijk erg haar best gedaan om er weer op haar allerbest uit te zien voor haar volgers. Dus dan mag je er ook wel even goed van genieten. Vergeet niet om een lief complimentje achter te laten voor Lisa. Daar wordt de knappe blondine natuurlijk wel blij van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol maakt zeer zwoele foto’s voor fans

Natuurlijk zijn de foto’s van de knappe blondine normaal al enorm om van te genieten, maar de zwoele foto’s die Lisa nu op haar Instagram heeft gezet, zijn nog eens even extra leuk om te bekijken. Ze trekt namelijk wel een hele zwoele blik op het intieme plaatje. En dat kan je als volger van deze prachtige zangeres maar moeilijk weerstaan. De foto’s doen dan ook een hoop met de volgers van Lisa, die helemaal op hol slaan bij het zien van deze mooie kiekjes. En Lisa weet exact wat ze doet, want ze blijft maar van dit soort spannende plaatjes schieten en uploaden naar haar Instagram. Stiekem is Lisa natuurlijk erg blij met alle complimenten die ze krijgt op haar foto’s. Anders was ze al lang gestopt met het plaatsen van de leuke kiekjes. Haar volgers zijn daar maar al te blij mee, want nu kunnen ze aan één stuk door blijven genieten van alle zwoele foto’s van Lisa.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...