Foto: Lisa van OG3NE verlaat Nederland voor opvallende carrièreswitch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van meidengroep OG3NE lijkt een erg drastische carrière switch te hebben gemaakt. Gaat het wel goed?

Gaat Lisa Vol meidengroep OG3NE verlaten?

Lisa Vol heeft een mysterieuze foto op haar Instagram geplaatst. Het lijkt een onschuldige foto te zijn van een vakantie in Parijs. Maar Lisa heeft er bij staan dat ze Frans gaat studeren in de stad. Mensen wensen haar onder de post ook allemaal succes. Dus het lijkt echter te zijn dan in eerste instantie gedacht. Gaat Lisa Vol dan echt Nederland verlaten? En als ze dat al doet, hoe moet het dan verder met meidengroep OG3NE? Gaan die voortaan verder zonder de steun van hun oudste zus? Wat is hier allemaal aan de hand?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Oudste zus OG3NE was alweer even single tot voor kort

Als oudste zusje van de meidengroep OG3NE werd altijd gedacht dat Lisa alles het beste voor elkaar had. Ze had ook al heel lang een vaste relatie en alles leek goed te gaan. Toen ging de relatie toch uit en leek Lisa een beetje te veranderen. Maar wel een goede verandering. Ze maakte meer foto’s, droeg meer verleidelijke kleding en leek over het algemeen meer plezier te hebben. En niemand blijft voor altijd single, want ook Lisa Vol heeft een nieuwe man alweer aan de haak geslagen. En die nieuwe vlam verklaart wel enigszins waarom ze momenteel in Parijs verborgen zit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol slaat fransman aan de haak in Parijs

Het is misschien een tijdje wat stiller geweest rondom het liefdesleven van Lisa Vol, maar nu blijkt gewoon dat de OG3NE zangeres een nieuwe vlam heeft. En het is een fransman. Dat verklaart natuurlijk wel waarom Lisa zoveel tijd in Parijs doorbrengt. Ze heeft een maand alleen in Parijs doorgebracht, omdat ze helemaal gek is op de stad. Daar leerde ze haar nieuwe vriend kennen. Momenteel spreekt het koppel alleen gebrekkig Engels met elkaar. De behoefte om Frans te leren is dus wel aanwezig. Misschien dat Lisa daarom zichzelf de taal aan het aanleren is. Voorlopig geniet het stelletje in Parijs heerlijk van de stad en van elkaar. Lopen onder de lampjes van de Eiffeltoren is natuurlijk ook wel een erg romantisch uitje. Lisa zal voorlopig dus nog niet terugkomen als ze zulke leuke dingen blijft doen in Parijs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol gelukkig met haar fransman

Het lijkt erop dat Lisa Vol ontzettend gelukkig is met haar fransman. Of de zangeres dus ooit terugkeert naar Nederland en naar haar zussen bij OG3NE, valt nog even te bezien. Het is een spannende tijd dus voor de meidengroep, maar aan alle kanten lijken mensen Lisa dus te steunen. Haar zussen Amy en Shelley zijn ook enorm supportive naar Lisa over haar nieuwe vlam. Wat er ook gebeurt, Lisa is voorlopig helemaal gelukkig in de liefde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!