Foto: Lies Zhara trekt truitje op en toont extreem ronde achterste

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Lies Zhara heeft natuurlijk twee enorme pluspunten, maar ook aan de achterkant heeft ze genoeg te bieden. Dat laat ze nog maar eens zien terwijl ze haar truitje omhoog trekt. 

Lies Zhara is een echte rijzende ster. De blonde influencer wordt met de dag populairder en weet precies wat ze moet doen om steeds weer nieuwe fans erbij te krijgen. In een video die onlangs op haar verhaal verscheen laat ze precies zien wat haar volgers graag willen zien.

Lies Zhara trekt strakste broekje ooit aan en showt achterste

Op de Instagram pagina van Lies Zhara verschijnt de ene na de andere geweldige foto. De goedlachse blondine weet keer op keer haar fans te betoveren met geweldige plaatjes in de mooiste outfits. Dit keer plaatst ze echter een foto zoals ze niet zo vaak doet. Deze foto gaat namelijk puur om haar achterste. Haar zitkussen is dan ook prominent in beeld en is enorm goed gevormd. Lies brengt natuurlijk veel tijd door in de sportschool, dus dit verbaast ons niet. Toch blijkt het enigszins bedrog. Op de volgende foto in haar verhaal zijn de vormen namelijk compleet verdwenen. Gelukkig legt de blondine ons uit hoe het zit. Ze heeft op de eerste foto een strak sportbroekje aan dat ervoor zorgt dat haar achterste gigantisch lijkt. Lies Zhara geeft aan dat ze dat broekje zeker vaker gaat dragen. Hopelijk plaatst ze er dan meer foto’s van!

Lies Zhara vermaakt zich met haar poesje

In het leven van de blonde Lies Zhara gebeurt genoeg. Op haar Instagram is te zien dat ze van alles meemaakt en op de mooiste plekken komt. Maar ook influencers met drukke levens zoals Lies zijn af en toe lekker thuis. Onlangs deelde Lies Zhara een filmpje waarop ze lekker met haar poes knuffelt. “Ik vermaak me wel” staat erbij. Soms kan het heerlijk zijn om na een hectische en drukke dag even tot rust te komen met je huisdieren. Lies geniet er enorm van.

Lies Zhara laat zien wat er onder haar dekens gebeurt

Ook voor influencers als Lies Zhara zit het niet altijd mee. De blondine heeft onlangs haar relatie beëindigd en hier heeft ze het nog steeds moeilijk mee. Op haar Instagram verhaal plaatst ze een video waarop ze dit aangeeft. Ze zegt niet graag alleen te zijn nu. Gelukkig heeft ze haar honden nog, die ze op een filmpje liet zien. Lies Zhara trekt haar dekens omhoog en laat alles zien wat zich daaronder afspeelt. Dat klinkt natuurlijk heel spannend, maar het valt allemaal reuze mee. Haar twee hondjes liggen rustig uit te rusten, terwijl Lies zelf er lekker een zak chips bij gepakt heeft.

Lies Zhara is weer single

Er is nooit veel bekend geweest over de relatie van Lies Zhara. We weten bijvoorbeeld niet wie de gelukkige was of waar ze elkaar van kenden. Eén ding weten we wel: Lies is nu weer single. Dat plaatste ze namelijk op haar Instagram verhaal. Dat betekent dat iedere jager weer een kans heeft om raak te schieten. Al denken wij dat je van hele goede huize moet komen, om Lies Zhara voor jezelf te winnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...