Foto: Lies Zhara probeert volgers af te leiden met haar enorme balkon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke influencer Lies Zhara heeft weer een heerlijke foto gemaakt voor haar volgers en die smullen daar enorm van!

Lies Zhara weet volgers wel weer te vermaken met heerlijk plaatje

De knappe influencer heeft een heerlijk nieuw plaatje van zichzelf online gezet en natuurlijk vinden haar volgers die foto om van te smullen. En eerlijk is eerlijk, Lies ziet er op haar foto ook echt enorm goed uit. Ze heeft duidelijk moeite gedaan om zoveel mogelijk van haar knappe lichaam in het plaatje te krijgen en dat is wel goed gelukt. De aantrekkelijke influencer zorgt er dan ook graag voor dat haar fans een beetje mee kunnen genieten van haar heerlijke lichaam. Met haar ontzettend goede vormen weet Lies Zhara een perfect plaatje te maken voor haar fans. Die zijn haar dan ook erg dankbaar voor.

Lees ook: Foto: Lies Zhara moet haar voorgevel goed vasthouden tijdens frisse duik zonder kleding

Lies Zhara probeert volgers met broekjes af te leiden

De knappe blondine probeert nog met haar broeken die ze net heeft gekocht haar volgers een beetje af te leiden, maar die zijn volledig in de ban van haar prachtige rondingen. Die staan op dit plaatje ook zo prominent in beeld dat het moeilijk is om ze te negeren. Lies Zhara heeft met dit heerlijke plaatje maar weer eens goed aangegeven waarom ze zo leuk is om te volgen online. Want als dit de kwaliteit is van de foto’s die de prachtige blondine plaatst voor haar volgers, dan weet je dat je met Lies altijd wel iets te genieten hebt. De prachtige blondine is ontzettend goed in het tevreden houden van haar volgers.

Lees ook: Foto: Lies Zhara pronkt met haar enorme troeven tijdens vakantie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara deelt spannende kiekjes aan het strand

Als de knappe blondine ergens goed in is, dan is het wel het maken van spannende foto’s. En dat talent zet ze maar al te graag elke dag in om haar volgers een beetje tevreden te houden. De knappe blondine weet met haar leuke foto’s altijd het leven van haar fans een beetje op te vrolijken. Die worden namelijk ongelooflijk blij als ze weer een nieuwe foto van de spannende blondine in hun tijdlijn aantreffen. Dat is het effect wat de prachtige blondine op haar volgers heeft. Natuurlijk wordt Lies daar zelf ook blij van en blijft ze doorgaan met het plaatsen van de mooiste foto’s.

De heerlijke vormen van Lies Zhara zijn om van te genieten

Geen foto van Lies Zhara zou compleet zijn zonder even haar prachtige rondingen goed in beeld te brengen. En dat lukt haar eigenlijk bes wel heel erg goed. De aantrekkelijke blondine weet met haar geweldig gevormde lijf altijd flink de aandacht te trekken. En op die manier zorgt Lies er ook voor dat ze veel complimentjes binnen krijgt op haar spannende foto’s. De aantrekkelijke influencer maakt haar volgers met haar heerlijke lichaam in ieder geval altijd enorm blij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?