Foto: Lies zhara plaagt haar volgers enorm met haar flinke kadetjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara weet met haar mooie foto’s keer op keer haar volgers te verrassen. Met deze foto maakt ze hen wel heel gelukkig. 

De blonde influencer vindt het nooit zo erg om plaatjes te delen die wat meer van haar geweldige figuur laten zien. Dat is nou eenmaal wat haar volgers leuk vinden om te zien en Lies helpt hen graag een handje. De leuke influencer weet met haar kiekjes veel los te maken bij haar volgers. De mooie blondine heeft dat nu ook weer kunnen doen door een aantal vakantie foto’s te delen met haar fans. De analoge plaatjes zien er wel heel erg leuk uit. Het kiekje wat er meteen tussenuit springt is die van Lies in een oranje bikini. Daarin laat de blondine nog even goed haar beste kant zien. Ze pakt speels haar kadetjes beet, terwijl ze met haar achterkant naar de camera gedraaid is. Haar speelse blik maakt de foto helemaal af. Bekijk hem snel hier!

Lies Zhara ziet er geweldig uit in haar witte jurkje

De mooie influencer heeft nog meer foto’s gedeeld dan alleen die in haar bikini. Zo laat ze namelijk zien hoe goed haar witte jurkje haar staat. En dat ziet er natuurlijk uit om te smullen. Lies laat met dit jurkje wel heel erg goed haar strakke figuur zien, aangezien het jurkje weinig aan de verbeelding over laat. Je kan alle mooie vormen van Lies Zhara gelijk goed bekijken. En daar worden haar fans natuurlijk wel een stukje vrolijker van. Die genieten meteen intens veel van de mooie foto. Met haar leuke foto weet Lies gelijk weer ervoor te zorgen dat iedereen haar weer als mooiste influencer gaat zien.

Lies was niet alleen op stap op vakantie

De mooie blondine was niet alleen op vakantie. Ze was deze keer met een aantal vrienden weg. Die hebben ook de mooie plaatjes van Lies kunnen maken. Toch wel handig, van die vrienden die graag foto’s van je mooie kadetjes willen maken. Natuurlijk moesten ze ook af en toe samen met Lies op de foto om de herinneringen goed vast te leggen. En wat blijkt? Lies Zhara heeft ontzettend mooie vriendinnen. Dat had natuurlijk iedereen wel een beetje verwacht. Het lijkt er in ieder geval op alsof Lies zich heeft omringd met net zulke mooie vrouwen als zij zelf is. Dat moet een ontzettend mooi gezelschap zijn geweest op vakantie.

Lies Zhara maakt graag leuke kiekjes voor volgers

Of ze nou staat te poseren in een lange jas, of haar handen even speels op haar kadetjes legt, Lies Zhara maakt graag mooie foto’s voor haar fans. Ze vindt het leuk om te poseren en zichzelf van een andere kant te laten zien. En de foto’s die de mooie blondine maakt zijn altijd van een hoge kwaliteit. De leuke blondine weet op die manier altijd wel zichzelf perfect te presenteren. Het is dan ook geen wonder dat al haar foto’s duizenden likes binnenkrijgen op social media. Lies is namelijk ontzettend goed in zichzelf van haar beste kant te laten zien.

Meer zien van Lies Zhara kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Lies Zhara? Dat kan! Ga naar haar Instagram pagina en bekijk snel haar mooiste foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!