Foto: Lies Zhara moet haar voorgevel goed vasthouden tijdens frisse duik zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Lies Zhara heeft weer een heerlijke foto dump gedaan. en wat een bijzondere plaatjes zitten daarbij!

Lies Zhara duikt zonder schaamte het water in

De aantrekkelijke blondine duikt zo zonder schaamte het water in. Niks of niemand houdt deze knappe influencer tegen. Al helemaal haar gebrek aan een zwempakje niet. De prachtige dame weet namelijk gewoon zonder haar kleren het water in te springen. Daarbij moet ze natuurlijk wel een beetje uitkijken dat ze niet teveel van zichzelf laat zien. Maar de aantrekkelijke influencer weet daar aardig mee weg te komen. En met haar prachtige lijf op de foto vindt lies Zhara het natuurlijk nodig om die foto even te delen met haar volgers. Die waarderen de kiekjes van de knappe blondine natuurlijk enorm en overladen haar met een berg complimenten. Daar wordt de aantrekkelijke influencer natuurlijk wel blij van!

Lees ook: Foto: Lies Zhara pronkt met haar enorme troeven tijdens vakantie
Lies Zhara ziet er zonder haar pakje wel gelijk heel mooi uit

De super aantrekkelijke influencer zet wel gelijk weer goed de toon met haar volgers. De aantrekkelijke blondine weet haar fans flink te verrassen door een foto zonder kleding online te zetten. En tussen haar fotodump zit ook nog een heel erg spannend filmpje. Zo houdt de aantrekkelijke blondine de spanning er natuurlijk wel heel erg goed in. Maar dat is dan ook iets waar ze ongelooflijk goed in is. Met haar verleidelijke weet Lies Zhara al haar volgers enorm blij te maken. Kijk maar naar alle complimenten die ze onder de foto krijgt. De knappe blondine weet gewoon niet wat ze ervan moet zeggen. Ze wou dat ze op iedereen kon reageren, maar dat gaat niet. Maar al die complimentjes zijn natuurlijk wel weer goede motivatie om meer te posten.

Lees ook: Foto: Lies Zhara laat haar voorgevel bijna uit hemdje vallen
Lies Zhara keert volgers de rug toe

De ontzettend knappe blondine keert haar volgers in haar laatste post gewoon de rug toe. Hoe durft ze? Ach ja, daardoor kan je wel de prachtige achterzijde van de knappe influencer zien. Dat zal waarschijnlijk ook de gedachte erachter geweest zijn. En dat zorgt er weer voor dat ze zich prima weet te vermaken met haar fans. Die verlangen continu naar meer en Lies mag kiezen wat ze hen cadeau doet. Nu is de prachtige blonde dame de laatste tijd wel heel erg goed geworden in het plaatsen van allerlei verleidelijke foto’s. Dus dat is dan ook wel weer mooi meegenomen. Je weet in ieder geval zeker bij Lies dat elke foto die ze online zet je optimaal vermaakt gaat worden. En dat is natuurlijk een hartstikke fijn gegeven. je weet bij de knappe blondine in ieder geval wat je kan verwachten en dat is natuurlijk ook wel wat waard. Met haar heerlijke uiterlijk zet ze menig man aan tot watertanden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!