Foto: Lies Zhara laat luchtige pyjama van haar schouder vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara deinst niet weg voor een foto die de zintuigen prikkelt. Dat zie je wel weer met haar nieuwste kiekje, die haar volgers betovert.

Een prikkelende kijk op Lies Zhara

In de wereld van influencers is er momenteel geen opkomende ster zo sprankelend als Lies Zhara. Deze blondine verovert Nederland met haar onweerstaanbare charme, de mooiste Instagram-foto’s, de grappigste TikTok-filmpjes en de leukste Twitch-streams. Lies is hard op weg om een van de grootste influencers van Nederland te worden en dan helpen foto’s als die hieronder natuurlijk ontzettend mee op haar reis.

Lies Zhara laat haar stijl en creativiteit goed zien

In een recente Instagramfoto betovert Lies Zhara haar volgers in een geruite pyjama. Deze outfit zit luchtig om haar vormen heen, en zoals we van Lies gewend zijn, geeft ze er haar eigen draai aan. De pyjama glijdt nonchalant van haar schouder af, waardoor een prikkelende glimp van Lies haar vormen te zien is. Deze stijlvolle, zij het gedurfde, keuze spreekt ongetwijfeld haar volgers aan en toont Lies’ vermogen creatief te zijn in het omgaan met haar outfits. Ze weet van een  nietszeggende pyjama toch nog iets bijzonders te maken op de foto. Haar fans zijn in ieder ontzettend blij met dit onthullende stukje stof van Lies Zhara.

De groei van Lies Zhara online

Een influencer zonder Instagram en TikTok is als een kok zonder keuken: het hoort er gewoon bij. Gelukkig heeft Lies Zhara niet alleen begrepen hoe belangrijk deze platforms zijn, maar ze weet ook precies hoe ze ze moet benutten. Op TikTok vindt Lies plezier in de creativiteit die ze kwijt kan. De hechte community en het gemak waarmee ze leuke video’s kan maken, maken dit platform tot een ideale speeltuin voor haar. Maar ook op Instagram heeft Lies Zhara de kunst van het spel onder de knie. De foto’s en video’s van Lies onthullen veel, soms tot op het randje. Haar fans smullen ervan, en het werpt zijn vruchten af, gezien haar voortdurend groeiende aantal volgers. Lies Zhara is misschien nu al de meest belangrijke influencer van het land. En ze is gelukkig onder die druk enorm gewoon gebleven. Dat blijkt wel uit sommige van haar posts.

Lies Zhara heeft de kunst van het foto’s maken goed door

De blonde influencer weet wel hoe ze het beste een mooie foto kan maken. Dat talent heeft ze de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld in haar rol als influencer. De blondine weet met gemak in een handomdraai de beste plaatjes van zichzelf te maken om haar volgers weer te laten juichen van enthousiasme. Ze heeft er voor gezorgd dat ze met haar foto’s en filmpjes een hechte groep volgers heeft opgebouwd, die alles wat LIes onderneemt leuk lijken te vinden. En dat is natuurlijk toch wel zeer bijzonder. De influencer heeft best wel een flink aantal foto’s online staan. En dat die dan allemaal zo leuk gevonden worden, is natuurlijk buitengewoon te noemen. Lies Zhara heeft daar ook wel hard haar best voor gedaan om het voor elkaar te krijgen.

Meer zien van Lies Zhara doe je op Instagram

De blondine heeft natuurlijk nog veel meer mooie foto’s en die kan je allemaal bekijken op Instagram. Daar heeft ze namelijk veel moois staan voor haar fans.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...