Foto: Lies Zhara laat haar voorgevel bijna uit hemdje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Lies Zhara heeft weer een enorm prachtig kiekje weten te delen waar ze wel heel erg charmant op staat. 

Lies Zhara moet oppassen dat prachtige vormen niet uit shirt vallen

De knappe blondine heeft een ontzettend goed . Dat weet je waarschijnlijk al als j haar online volgt. Maar nu weet ze haar volgers toch weer t verbazen met een plaatjes waar je bijna van uit je stoel valt. De aantrekkelijke blondine heeft een heerlijk kiekje geplaatst en zoals je kan zien staan haar grote ‘vriendinnen’ er ontzettend goed op. Lies Zhara heeft geen enkele moeite met het laten zien van haar aantrekkelijke op beeld. Dat vindt de knappe blondine juist wel grappig om te doen, want op die manier zorgt ze ervoor dat haar volgers ook weer wat moois hebben om naar te kunnen kijken. En zolang haar volgers blij zijn, dan is Lies dat ook.

Lees ook: Krijsende Lies Zhara deelt video van flinke springkussens

De verleidelijke blik van influencer Lies Zhara

Met haar verleidelijke blik weet Lies Zhara het spannende plaatje wel helemaal af te maken. Natuurlijk spreekt haar ontzettend knappe boekdelen, maar de blondine weet met haar erg zwoele blik de foto ook nog wel flink wat kracht bij te zetten. Er zijn maar weinig vrouwen op het internet die er zo ontzettend goed uit kunnen zien als deze Hollandse dame. En dat is maar fijn ook, want dat geeft de Nederlanders weer iets om trots op te zijn. De ontzettend knappe blondine weet met haar prachtige lijf al haar fans te betoveren. En die gave heeft ze de afgelopen jaren natuurlijk met elke foto die ze maakt kunnen oefenenen. Nu helpt het wel mee dat ze op het plaatjes hierboven nogal veel van zichzelf laat zien. Daardoor ben je al flink betoverd nog voordat je de blik van Lies zelfs maar gezien hebt.

Lees ook: Ingezeepte Lies Zhara deelt foto vanuit douche

Lies Zhara slikt verleidelijk een stukje fruit in

De knappe blondine wil aan iedereen meegeven hoe belangrijk het is om genoeg fruit op een dag te eten. En dat beeldt ze uit door eventjes een heerlijk plaatje te maken. Op de foto zie je Lies langzaam een paar druiven in haar mond zakken. Met haar ogen gesloten geniet ze van de balletjes die in haar mond vallen. Dat is toch wel een beetje een verleidelijk plaatje als je dat zo bekijkt. Ongetwijfeld dat Lies dat ook zo bedoeld heeft.

De plagende foto’s van Lies Zhara

Natuurlijk mag je als influencer af en toe een beetje je volgers plagen. Dat is dan ook precies wat Lies Zhara aan het doen is met haar spannende foto’s. Daarop doet Lies Zhara altijd enorm verleidelijk, maar houdt het dan wel daarbij, waardoor haar volgers alleen maar verlangen naar meer. Lies doet dit vaak met een grote knipoog. Ze weet echt wel wat voor effect haar foto’s op haar fans hebben, maar vindt het zelf in ieder geval erg fijn om haar volgers een beetje op hol te laten slaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'