Foto: Lies Zhara laat haar pluspunten de hoofdrol spelen in luchtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De aantrekkelijke Lies Zhara weet met haar foto’s wel gelijk weer goed de aandacht te trekken. Haar pluspunten helpen daarbij.

Lies Zhara laat zichzelf van beste kant zien

De blondine weet maar al te goed hoe ze zichzelf van haar allerbeste kant moet laten zien. En elke keer dat Lies een foto neemt past ze dat principe toe. Van Lies Zhara bestaan er nauwelijks slechte foto’s. En als er al een slechte foto te vinden is, dan is die waarschijnlijk zo bedoeld als grapje. Lies Zhara weet haar volgers namelijk altijd uitstekend te vermaken met haar foto’s. En daarmee zorgt de blondine er toch keer op keer weer voor dat al haar fans enorm zitten te genieten. ook met haar nieuwste fotoreeks is het eigenlijk weer gelijk raak

Het topje van Lies Zhara ziet er geweldig uit

Natuurlijk weet Lies Zhara er in dit topje een partij geweldig uit te zien. De influencer heeft een pakje aangetrokken waar haar vormen zo mooi in uitzien, dat je simpelweg alleen maar kan genieten. De blondine neemt haar volgers een dagje mee op stap en laat hen meegenieten van alle momenten die Lies beleeft in haar pakje. En dat vinden de fans van de dame natuurlijk wel weer heel erg leuk om te zien. De blondine weet al haar fans helemaal te verbazen met de hoeveelheid aan mooie plaatjes.

Paard was het zat, maar blijft Lies Zhara wel volgen

Het is duidelijk een mannetjespaard waar Lies op heeft gezeten, want hij blijft haar maar volgen. Het diertje was op een gegeven moment helemaal klaar en dus moest Lies Zhara maar een stukje lopen. Dat vond de blondine overigens helemaal niet erg. Zo kwam ze ook aan haar stukje beweging voor de dag. Lies Zhara ging met haar paard vooruit. En natuurlijk nam ze onderweg even een leuke foto voor haar volgers. Die konden gelijk zien wat er gaande was met Lies.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!