Foto: Lies Zhara laat haar pluspunten de hoofdrol spelen in luchtig topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Lies Zhara weet met haar foto’s wel gelijk weer goed de aandacht te trekken. Haar pluspunten helpen daarbij.

Lies Zhara laat zichzelf van beste kant zien

De verleidelijke blondine weet maar al te goed hoe ze zichzelf van haar allerbeste kant moet laten zien. En elke keer dat Lies een foto neemt past ze dat principe toe. Van Lies Zhara bestaan er nauwelijks slechte foto’s. En als er al een slechte foto te vinden is, dan is die waarschijnlijk zo bedoeld als grapje. Lies Zhara weet haar volgers namelijk altijd uitstekend te vermaken met haar heerlijke uiterlijk. En daarmee zorgt de knappe blondine er toch keer op keer weer voor dat al haar fans enorm zitten te genieten. ook met haar nieuwste fotoreeks is het eigenlijk weer gelijk raak,

Lees ook: Video: Lies Zhara krijgt haar topje niet dichtgeritst vanwege enorme kanjers

Het topje van Lies Zhara ziet er geweldig uit

Natuurlijk weet Lies Zhara er in dit topje een partij geweldig uit te zien. De aantrekkelijke influencer heeft een pakje aangetrokken waar haar lichaam zo mooi in uitvalt, dat je simpelweg alleen maar kan genieten. De knappe blondine neemt haar volgers een dagje mee op stap en laat hen meegenieten van alle heerlijke momenten die Lies beleeft in haar strakke pakje. En dat vinden de fans van de knappe dame natuurlijk wel weer heel erg leuk om te zien. De aantrekkelijke blondine weet al haar fans helemaal te verbazen met de stortvloed aan mooie plaatjes.

Lees ook: Video: Lies Zhara laat per ongeluk iets te veel zien in transparant topje

Lies Zhara onder de tatoeages

De knappe blondine heeft haar lichaam helemaal onder de tatoeages gezet. En dat ziet er wel even anders uit dan je misschien verwacht. Het goede nieuws is dat de plaatjes allemaal nep zijn en Lies niet echt haar lichaam gelijk helemaal onder geplakt heeft. Maar het blijft toch een bijzonder gezicht zo.

De knappe blondine geniet van een stukje rijden

Natuurlijk is Lies Zhara fan van het bereiden van grote wezens met lang haar. En dan hebben we het niet over bepaalde mannen, maar over paarden natuurlijk. Lies Zhara is ook van alle markten thuis. Met het lekkere weer besloot Lies Zhara dat het tijd was om even een lekker stukje op haar paard te gaan rijden. En dat beviel eigenlijk prima. Lies en haar paard hebben er samen een hele mooie middag van gemaakt.

Paard was het zat, maar blijft aantrekkelijke Lies Zhara wel volgen

Het is duidelijk een mannetjespaard waar Lies op heeft gezeten, want hij blijft haar maar volgen. Het diertje was op een gegeven moment helemaal klaar met bereden worden en dus moest Lies Zhara maar een stukje lopen. Dat vond de blondine overigens helemaal niet erg. Zo kwam ze ook aan haar stukje beweging voor de dag. Lies Zhara ging met haar paard op sleeptouw vooruit. En natuurlijk nam ze onderweg even een leuke foto voor haar volgers. Die konden gelijk zien wat er gaande was met Lies en haar hengst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden. 

Chelsey Weimar (Expeditie Robinson) laat wel héél erg veel van zichzelf zien op deze foto’s

Chelsey Weimar kent geen schaamte meer na haar deelname aan Expeditie Robinson, en plaatst haar meest pikante foto's.