Foto: Lies Zhara heeft het ontzettend heet en draagt bijna niks meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lies Zhara is op vakantie en heeft het zo heet dat ze al haar kleding uit trekt. Hierdoor worden het wel hele spannende vakantie video’s die Lies Zhara deelt.

Lies Zhara springt voor de camera in te strak jurkje

Het kon voor Lies Zhara niet snel genoeg warm weer worden in Nederland. Daarom besloot de influencer zelf maar de zon op te zoeken, voordat het nog langer zou gaan duren. Lies  wil natuurlijk wel zo snel mogelijk haar witte een mooi bruin kleurtje geven, want haar is tenslotte haar handelsmerk. Gelukkig gaat dat helemaal goed komen, want met of zonder bruin kleurtje ziet Lies Zhara er nog steeds hartstikke goed uit. Het moment de dag dat heel belangrijk is voor de blondine is golden hour. Dit moment, wanneer de zon onder begint te gaan zorgt voor perfect licht waar Lies Zhara helemaal los mee kan gaan. Het is dan ook niet vreemd dat Lies haar foto en videosessie begint in dit prachtige licht met de gouden glans. Gelukkig was Lies op tijd klaar met haar make-up en outfit om de zon mee te pakken. Op onderstaande video is te zien dat de knappe blondine een video opneemt in een hele strakke witte jurk. In het begin van de video staat haar voorkant nogal in beeld, en later loopt ze wat naar achter voor de hele outfit. Daarbij draagt Lies  een zonnebril, terwijl ze gewoon binnen is. Misschien zijn haar ogen gewoon moe van de zon.

Lies Zhara voelt zichzelf helemaal geweldig

Natuurlijk is mooi zonnig licht het grootste cadeau wat je een influencer zoals Lies Zhara kan geven. Daarom lijkt Lies Zhara zichzelf ook helemaal geweldig te voelen terwijl ze foto’s en video’s aan het maken is. Dit keer is Lies buiten gaan staan, op het balkon van de vakantiebestemming. De blondine laat er geen gras over groeien dat ze zichzelf erg mooi en knap vindt op deze zomer avond. Gelukkig resulteert dat in foto’s en video’s voor al haar volgers.

Lies Zhara deelt stoere video op haar motor

Wat bijzonder is aan influencer Lies Zhara, is dat ze niet alleen maar een modepopje is. Zo is de blondine ook erg stoer in haar manier van doen, hobby’s en soms zelfs in haar kledingstijl. Het is best normaal dat Lies geen super strakke outfit aantrekt, maar juist kiest voor een oversized en baggy oufitje om voor de dag te komen. Op onderstaande video is ook te zien hoe stoer Lies Zhara wel niet is. De influencer deelt namelijk een video van zichzelf en haar motor. Het is een Suzuki en Lies poseert er niet alleen vrolijk mee, maar gaat ook op pad. De blauw met zwarte motor past goed bij de blondine en het maakt een prachtig koppel. Ook ziet Lies Zhara er enorm stoer uit op de grote motor terwijl ze over de straten scheurt. Daarbij komt haar lange blonde vlecht onder haar helm uit. Iedereen moet natuurlijk wel weten wat voor een stoere dame op de motor zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!