Foto: Lies Zhara gooit haar troeven op tafel in afgezakte jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De beeldschone influencer Lies Zhara gaat wel vaker een stapje verder, maar deze keer heeft haar Instagramkanaal naar een ander niveau getild door een prachtig kiekje met haar volgers te delen. Als je het hier niet warm van krijgt…

Lies Zhara puilt uit haar topje op Curaçao

Lies Zhara heeft met een recent kiekje op haar Instagrampagina weer voor flink wat opschudding gezorgd op Instagram. De beeldschone influencer kon het niet laten om een kiekje te delen waarbij haar troeven het niet konden laten om even hallo te zeggen. In het geval van Lies gebeurt dat vaak automatisch, maar bij deze foto ligt het er toch wel erg dik bovenop! Het kiekje moest natuurlijk gedeeld worden met haar volgers. Die zijn in dit geval spekkoper…

Lies Zhara los op Curaçao!

Lies Zhara heeft de afgelopen twee weken de bloemetjes buitengezet op Curaçao! Aan de foto’s op haar Instagrampagina te zien heeft ze het daar behoorlijk naar haar zin gehad. Het laatste fotosetje dat ze deelde, waarin ze in een afgezakte jurk schaterlachend aan het genieten is van een cocktail, was zeker niet de enige. De beeldschone influencer weet namelijk als geen ander hoe ze haar volgers kan verwennen. Dat doet ze dan ook graag. Daarnaast wil het natuurlijk helpen dat haar twee vriendinnen absoluut niet verlegen zijn en zichzelf graag in de spotlights zetten.

Dag 9 op Curaçao: de verveling slaat toe bij Lies Zhara

Zet Lies Zhara op een eiland neer en op dag negen staat ze al te schitteren in een strak rood setje. Het eilandleven is niet voor iedereen weggelegd en daar kwam Lies Zhara vrij snel na aankomst al achter. Op dag negen deelde Lies namelijk al een kiekje waarin ze verveeld voor zich uit keek, stralend in een felrood setje. Dat konden haar volgers uiteraard wel waarderen. Dat lieten ze dan ook volop weten in de reacties onder de post waar met lof werd gesproken over het beeldschone uiterlijk van de 22-jarige influencer.

Het is niet alleen de persoonlijkheid die volgers aantrekt

De beeldschone influencer, die in eerste instantie begon op TikTok, is inmiddels bekender van de wonderlijke plaatjes die ze bijna dagelijks met haar volgers op Instagram deelt. Van het eerst zo onschuldige karakter is inmiddels nog maar weinig over. De beeldschone plaatjes worden niet alleen gewaardeerd om het karakter van de influencer. Zoals eerder benoemd: Lies Zhara en haar twee vriendinnen zijn zeker niet verlegen.

Lies Zhara trekt niet alleen fans aan

De nieuwe stijl die Lies Zhara tegenwoordig hanteert, wordt niet door al haar volgers gewaardeerd. Sociale media kunnen dan soms ook een wrede plek zijn, zeker als je iets nieuws probeert. De reacties onder de post van Lies Zhara zijn dan niet alleen gevuld met lovende woorden. Sommige reacties zijn zelfs ronduit bizar en pijnlijk te noemen. Hoewel Lies Zhara zeker niet de enige influencer is bij wie dit gebeurt, geven wij wel hulde aan hoe Lies Zhara hiermee omgaat. Waar andere influencers misschien iets anders zouden proberen als ze vaak negatieve reacties ontvangen, gaat Lies Zhara gewoon lekker door met wat ze zelf wil. Goed bezig Lies!

Lies Zhara’s Instagrampagina

Wil je meer zien van deze beeldschone influencer? Neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagrampagina @lies_zhara.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.