Foto: Lies Zhara deelt eerste ervaring met kortste sportbroekje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft een wel heel erg kort broekje gekocht, dat vindt ze zelf ook. Gelukkig deelt ze haar hele ervaring met haar fans. 

Knappe blondine Lies Zhara deelt wilde avonturen vanuit de sportschool

De aantrekelijke influencer plaatst maar al te graag foto’s uit haar dagelijks leventje. Zo weten haar volgers precies wat de knappe blondine aan het doen is. En zo bouwt Lies een echte band op met haar volgers, zodat zij meer voor de blondine gaan voelen. Wat dar voor haar mannelijke volgers bij helpt is het maken van een heleboel mooie foto’s in korte of strakke pakjes. Daar worden ze namelijk zeer gelukkig van als Lies die aan doet. De influencer helpt haar volgers graag een beetje uit de brand en maakt dit soort foto’s dan ook graag. Je ziet het al op de plaatjes hieronder. terwijl ze naar de sportschool ging, in haar extreem korte broekje, moest Lies Zhara simpelweg een aantal mooie foto’s maken voor haar volgers.

Lees ook: Foto: Lies Zhara voelt zich zwaar exposed in zeer kort broekje

Na drie weken was het voor Lies Zhara weer tijd om te sporten

Drie weken lang heeft Lies Zhara haar sportbroekje thuis laten liggen. Het was niet helemaal de bedoeling, maar het kwam met haar planning gewoon simpelweg niet uit. Maar de blondine was er klaar mee. Ze heeft zichzelf in haar korte sportbroekje naar de sportschool gesleept en heeft zichzelf aan het werk gezet. Want drie weken niet sporten, dat gaat er voor Lies Zhara niet in. De work-out was zeer intens voor de blondine, maar ze vond het uiteindelijk goed te doen. Natuurlijk deelde de knappe influencer eerst even haar outfit waarmee ze ging sporten en die zag er spectaculair uit.

Het korte sportbroekje van Lies Zhara

haar volgers zagen alweer de grootste problemen met het verleidelijke sportbroekje van Lies Zhara. Zou het niet te veel omhoog kruipen? En zit het niet te strak om lekker in te kunnen sporten? Maar Lies heeft het toch geprobeerd. En wat blijkt? Het si haar eigenlijk prima bevallen. De knappe blondine vond het sporten in haar korte broekje helemaal geen probleem. Integendeel, want in het warme weer was dit juist wel weer even welkom. De aantrekkelijke blondine gaat waarschijnlijk nog veel vaker op deze manier de deur uit voortaan.

Lies Zhara is helemaal gesloopt na haar leg day

In haar korte broekje heeft Lies Zhara zich voornamelijk gefocust op haar benen tijdens de training. En dat is haar duur komen te staan. Want de aantrekelijke blondine voelt het ontzettend in haar benen. Ze kan niet meer lopen van ellende. Nu is dat waarschijnlijk een beetje overdreven van de influencer, maar het kan best dat na drie weken rust, haar benen flink lopen te zeuren. Om nog een goed te laten zien waar ze last heeft, draait Lies Zhara een kwartslag. Zo heb je als volger goed zicht op haar haar prachtige vrouwelijke vormen. Het is een mooie foto om een hete training mee af te sluiten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.