Foto: Lieke Martens laat andere kant zien in luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Normaal gesproken ziet Lieke Martens er erg stoer uit, maar in dit jurkje laat ze een hele andere kant van zichzelf zien. 

Lieke Martens, misschien wel de meest bekende Nederlandse voetbalster, is normaliter erg mannelijk gekleed. Ook haar voetbalpakjes zijn over het algemeen niet heel erg vrouwelijk te noemen. Maar daar komt nu verandering in met haar nieuwste jurkje. In dat jurkje ziet Lieke Martens er namelijk enorm vrouwelijk en aantrekkelijk uit. En dat levert natuurlijk een erg mooie foto op. Daar staat ze niet in haar eentje op, maar samen met Fatima Moreira de Melo en Kim Feenstra. Met zijn drieën zijn deze sportieve en erg knappe vrouwen niet meer te stoppen.

Lees ook: Foto: Lieke Martens duikt in armen van knappe teamgenote
Het verrassende jurkje van voetbalster Lieke Martens

De aantrekkelijke voetbalster heeft een ongelooflijk bijzonder jurkje aangetrokken voor de foto. En daar zijn de meeste van haar volgers erg verrast door. Die zijn Lieke normaal niet zo snel in dit soort kleding en zijn erg blij wanneer ze de prachtige voetbalster in dit spoort mooie kleding mogen zien. En ook Lieke zelf was erg blij met haar nieuwe jurkje. Daardoor voelde ze zich een stuk vrijer en verleidelijker dan ze dat normaal doet in haar sportkleren. Voor Lieke was dit jurkje dus absoluut de juiste keuze. Lieke ziet er ook echt werkelijk waar wonderschoon uit in het leuke jurkje. Zelfs naast de andere twee knappe vrouwen op de foto, valt ze nog steeds het meeste op.

Lieke Martens maakt mooie foto tijdens wandeling op strand

Maar ook in haar eentje weet Lieke mooie foto’s te maken. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling op het strand. Daar weet Lieke een paar plaatjes te schieten die iedereen charmeren. Haar volgers kunnen met deze warme foto’s weer genieten van de prachtige looks van Lieke Martens. Lieke lijkt het zelf ook erg leuk te vinden om op deze manier op de foto te mogen. En dat is erg goed, want dat betekent dat de kans op meer mooie Lieke foto’s steeds groter wordt. En die foto’s zijn stuk voor stuk zo interessant dat je ze absoluut niet wilt missen.
Is Lieke Martens de mooiste voetbalster van Nederland?

Er bestaat nog wel eens een discussie over welke Nederlandse voetbalster nu de allermooiste is. Maar Lieke bewijst met haar foto’s dat ze absoluut bovenaan dat lijstje moet staan. Met haar verleidelijke lach en beeldschone is Lieke Martens zeker een zeer knappe dame. Ook in vergelijking met andere Nederlandse voetbalsters is deze brunette toch echt de mooiste verschijning. Kijk maar naar al die bijzondere en prachtige foto’s die Lieke op haar Instagram pagina zet. Dan zie je gelijk in één oogopslag waarom Lieke de allermooiste dame is binnen de Nederlandse voetbalwereld. Daar kan geen enkele twijfel over bestaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!