Foto: Leonie ter Braak houdt het niet droog na oproep Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gelukkig: Leonie ter Braak blijft vaste gast bij Vandaag Inside. De blondine was zó onder de indruk van haar uitnodiging, dat ze er een dweil bij moest pakken…

Onlangs deed René van der Gijp een oproep dat hij bang was dat Vandaag Inside zou moeten stoppen omdat ze niet genoeg gasten kunnen krijgen. De kijkcijfers zijn nog goed, maar René vreest dat er over een tijdje gewoon geen nieuwe aanwas qua tafelheren en tafeldames meer is. Gelukkig hebben ze Leonie ter Braak nog! De blonde presentatrice blijft trouw aan het programma. De nuchtere dame neemt de telefoon altijd op wanneer Vandaag Inside weer eens om gasten verlegen zit. René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee zijn natuurlijk voorlopig nog niet van plan om een punt achter het programma te zetten. Dat gastenbestand moet dus uitgebreid worden, maar het is ook belangrijk dat de terugkerende gasten zoals Leonie het naar hun zin blijven hebben. Dat zit bij Leonie wel goed!

Leonie ter Braak morst na telefoontje Vandaag Inside

Leonie ter Braak werd dus gelukkig weer opgeroepen voor Vandaag Inside. De presentatrice wist het na dit telefoontje alleen niet bepaald droog te houden. Ze plaatst een foto in haar Instagram story met de volgende tekst erbij; ”Goedemorgen”. Nou, zo’n goedemorgen was het niet voor Leonie, want op de foto is te zien hoe ze haar kop koffie over de tafel gemorst heeft. Het gaat nog niet allemaal even soepel bij de presentatrice. Heeft ze zó veel zin in de uitzending? Ze doen er goed aan om de glazen bier in de studio bij Vandaag Inside ver buiten het bereik van Leonie te zetten!

Leonie ter Braak blijft optimistisch

Leonie ter Braak kennen we natuurlijk als een nuchtere, altijd vrolijke presentatrice. En dat is ze ook! Op haar Instagram account kunnen we zien hoe de presentatrice altijd optimistisch blijft, altijd blij is en dingen met plezier doet. Ze heeft zelfs een heel mapje aangemaakt, genaamd ‘de optimist’. Hierin plaatst ze allerlei filmpjes van haarzelf met een filter over haar gezicht heen. Best grappig, sommige video’s. Het werkt aanstekelijk, zo’n positieve dame in je buurt. We raden het daarom ook iedereen aan om Leonie te volgen. Ook als ze bij tv-programma’s als Vandaag Inside aanschuift tovert ze een glimlach op je gezicht!

Ook Leonie steunt Oekraïne

Net zoals vele andere bn’ers en influencers, steunt Leonie ook Oekraïne. Op Instagram deelt ze een foto waarop staat ‘ik geef’. Deze foto is bedoeld als actie voor giro 555, om te doneren voor de slachtoffers in Oekraïne. De situatie in dit land is onwerkelijk en het is mooi om te zien hoeveel mensen willen helpen. Er was laatst een landelijke actiedag voor Oekraïne, waar je met allerlei bn’ers kon bellen in ruil voor een donatie. Veel mensen stonden op, lieten hun stem horen en gebruikte hun netwerk. Zo ook Leonie. Met haar ruim 70.000 volgers op Instagram probeert ze zoveel mogelijk mensen wakker te schudden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!