Foto: Lekkende Sylvana IJsselmuiden maakt auto vies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden staat bekend als een van de mooiste dames van Nederland, maar ook wel als een van de meest onhandige. En dat merk je.

De prachtige blonde presentatrice Sylvana IJsselmuiden staat bij haar fans om een aantal dingen bekend. Zo is ze natuurlijk de ster van de show Dumpertreeten, houdt ze enorm van foute woordgrapjes, is ze groot fan van de Formule 1, kan ze absoluut geen pasta koken en is ze wel eens een beetje onhandig. En dat laatste blijkt wel uit een foto die Sylvana plaatst op haar Instagram. Daarop maakt een veel te enthousiaste Sylvana de hele auto vies.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden wordt versierd door chauffeur

Sylvana IJsselmuiden lekt een beetje in haar auto

De knappe blondine heeft een klein beetje opstartproblemen. Als ze ’s ochtends naar werk rijdt, laat ze de gehele inhoud van haar ijskoffie de auto in lekken. Dat is natuurlijk niet zo handig. Sylvana maakt zichzelf zo helemaal nat. En dat terwijl ze pas net wakker is. Sylvana gaat niet zo lekker. Blijkbaar is de ochtend niet bepaald het dagdeel voor Sylvana. Dat blijkt in ieder geval wel uit deze foto. De koffie was juist bedoeld om haar wat alerter te maken, maar dat is niet helemaal gelukt zo te zien. De aantrekkelijke presentatrice komt nu te laat, aangezien ze eerst haar auto plakvrij moet maken. Gelukkig schaamt Sylvana zich niet voor haar ongelukje en dus deelt ze het meteen maar met de buitenwereld. Dat is weer iets wat haar fans aan het lijstje kunnen toevoegen met dingen die Sylvana eigenlijk niet kan.

Gelukkig heeft Sylvana haar benen nog

Het is misschien een beetje onhandig van Sylvana om haar koffie door de auto heen te morsen, maar ze kan er zelf ook wel om lachen. “Gelukkig heb ik mijn benen nog” is een van de standaard uitspraken van Sylvana in dit soort momenten. Daarmee bedoelt ze dat alles relatief gezien nog wel meevalt. Een klein beetje een koffiegeur door de auto en een paar spetters op haar broek, zijn voor deze spetter geen enkel probleem. Daar ligt Sylvana niet wakker van. Wel moet ze opschieten met schoonmaken, want Sylvana was onderweg naar een bijzondere plek in het hoge Noorden van Nederland.

Sylvana is nog niet klaar met zichzelf nat maken

Na het koffie incident was Sylvana nog niet klaar met zichzelf helemaal nat maken. Dus besloot de prachtige presentatrice dat het tijd was om even een stukje te gaan zwemmen. En dat deed ze natuurlijk in haar eigen vertrouwde Friesland. Daar stapte Sylvana op een bootje en ging ze het water op. En dat is natuurlijk het perfecte moment om ook maar even een mooie selfie te nemen. Op het water met de wind in haar haren neemt Sylvana een ontzettend aantrekkelijke foto van zichzelf. En daarmee doet ze al haar volgers een groot plezier. Die zaten alweer even te wachten op een nieuwe knappe foto van de Dumpert-ster. Sylvana voldoet graag aan de verwachtingen van haar fans. Die stelt ze liever niet teleur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...