Foto: Kreunende Liza Sips gooit benen in de lucht bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson is allesbehalve een ontspannende vakantie. Daar is Liza Sips tijdens de laatste aflevering op confronterende wijze achtergekomen! Met een rood hoofd klemde ze haar benen om elkaar. Dat leverde zéér interessante beelden op!

Liza Sips heeft écht haar stinkende best gedaan bij Expeditie Robinson. Tijdens een proef van de meest recente aflevering van het programma moest Liza hangend aan een touw boven de zee bungelen. Wie het langst kon blijven hangen, zou winnen. Bij deze proef gaf de knappe actrice werkelijk alles om zich vast te klampen aan het touw. Dat kostte veel bloed, zweet en tranen; het touw sneed in haar huid, haar ledematen werden zwak en ze kreunde en steunde intens. Toch wist ze lang genoeg te blijven hangen. Haar toekomst bij Expeditie Robinson hing op dit moment immers letterlijk aan een draadje!

Liza Sips kijkt wanhopig uit haar ogen

Op het begin leek het erop dat Liza Sips heel comfortabel op het touw lag. Je zou bijna denken dat ze thuis ook aan zo’n touw slaapt! Na een tijdje begon toch duidelijk te worden dat ze écht pijn aan het lijden was. Eerst oogt ze ontspannen, daarna geconcentreerd. Haar uiteindelijke gezichtsuitdrukking ligt echter meer tegen het wanhopige aan. Haar hoofd word steeds roder en het zweet staat op haar voorhoofd. De zo comfortabel liggende Liza Sips hangt nu met moeite aan het touw. Uiteindelijk valt Liza Sips in het verkoelende water. Gelukkig niet te vroeg – haar inzet werd beloond met nóg een extra weekje Expeditie Robinson!

Liza Sips deelt foto Expeditie Robinson

De knappe actrice heeft een foto gedeeld met haar volgers. Ze laat al haar volgers weer genieten van alle vrouwen van Expeditie Robinson. Samen met alle vrouwelijke deelnemers staan ze prachtig te poseren. Het is dan ook niet raar dat haar volgers de foto geweldig vinden. De vrouwen laten ook zien dat het prachtige sterke dames zijn. Niet alleen mannen kunnen Expeditie Robinson winnen, ook de vrouwen kunnen het.
Liza Sips met haar prachtige gezin

De knappe actrice heeft 2 prachtige kinderen. Samen met haar man deelt ze nu een foto van haar prachtige gezin. Liza Sips was namelijk weer een jaartje ouder geworden. Het is alleen niet te zien dat de prachtige actrice weer een jaartje ouder is geworden. Met een leuke gestreepte jurk aan poseert ze goed voor de foto. Ze zeggen altijd dat horizontale strepen je dunner maken, maar Liza heeft dat zeker niet nodig. Op haar 32-jarige leeftijd ziet ze er nog steeds uit als dezelfde Liza Sips in haar GTST tijden. Het lijkt er nog niet op dat de ouderdom Liza achterna zit.
Liza Sips ziet er een beetje witjes uit

Veel vrouwen durven niet een wit outfitje te dragen. Wit word namelijk altijd zo snel vies. Liza Sips is juist helemaal niet bang om haar outfitje vies te maken. Ze heeft er zelfs voor gekozen om helemaal in het wit te gaan. Van haar schoenen tot haar schouders is ze in het wit. Het lijkt er op dat Liza ook lekker is bijgekleurd in Maleisië, hier waar de opnames van Expeditie Robinson waren. De bruine gloed op Liza haar gezicht ziet er dan ook prachtig uit. Haar witte outfit zorgt er dan ook voor dat haar bruine gezicht goed naar voren komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!