Foto: Knappe vrouw van DJ Tiësto glijdt soepeltjes naar beneden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Van Annika Verwest, de vrouw van DJ Tiësto, zijn foto’s en een filmpje verschenen waarop de dame soepel te zien is. Ze glijdt naar beneden en haar lange beweegt leuk mee. Zelf geeft ze aan iets anders te doen dan dat haar outfit impliceert.

Moeder zijn stopt Annika Verwest niet

De moeder van twee jonge kinderen is in Colorado in de Verenigde Staten. Hier is ze aan het skiën. In de caption onder haar Instagram post schrijft ze dat ze beter is in de sport dan dat haar outfit impliceert. Als bewijs post de knappe dame een filmpje van zichzelf waar ze soepel de berg af gaat. Het is aan haar bochtjes te zien dat ze inderdaad vaker skiet, ze beweegt erg sierlijk.
Maak kennis met Annika Verwest, de vrouw van DJ Tiësto

Een dame van in de twintig die getrouwd is met een een rijke DJ van in de vijftig. We hoeven er niet meer bij te zeggen dat ze ontzettend knap is. Het Amerikaanse model is al sinds 2015 samen met de Nederlandse dance DJ, zij was toen 18. Nu loopt ze modeshows als de New York Fashion Week en heeft ze 150 duizend volgers op Instagram. Dat is iets minder dan haar echtgenoot, hij heeft er zeven miljoen. Annika is vooral druk met moeder zijn voor haar twee kinderen, een meisje en een jongen. Aan hun tijdlijn op social media te zien zijn, genieten de twee samen van het leven en maken ze veel leuke tripjes met hun kroost. Dit kan ook makkelijk, het eerst volgende optreden van Tiësto (of zoals wij in Nederland zeggen: Tijs Verwest) staat gepland in mei. Uiteraard is hij wel altijd bezig met muziek en sets maken, dus wees niet bang dat iemand in het gezin Verwest stil zit. Ze wonen in Amerika, maar reizen uiteraard veel voor het werk van Tiësto.

DJ Tiësto en vrouw zijn een koppel zonder drama

Nederland is altijd meer bezig met lokale BN’ers dan met de wereldwijd bekende Nederlanders. Zo komen de grote DJ’s uit ons kleine landje maar weinig voorbij RTL Boulevard. Martin Garix, Tiësto, Afrojack, Hardwell en Armin van Buuren krijgen zelden aandacht van de gemiddelde blogger. Dat is zonde, want een vijftigjarige met een achttienjarige had best wat wind doen opwaaien, gemiste kans. Nu is het een gelukkig getrouwd stel met leuke kinderen. Online plaatsen ze leuke foto’s, alles rustig. Dit hebben de Nederlandse DJ’s ook gemeen. Martin Garix zijn vriendin is ook geen bekende naam in een gemiddeld gezin. Dit is anders voor bijvoorbeeld de vriendin van vriendin van Max Verstappen. Zij is ook een zeer knappe dame, het enige grote verschil is dat haar vader ook bekend is. Het andere verschil is dat Tiësto en zijn vrouw veel samen zijn buiten het werk. Natuurlijk komt zij af en toe kijken bij een optreden, maar zij staat niet vol in beeld zoals Verstappen zijn vriendin als hij weer eens gewonnen heeft. Dat de aandacht meer gaat naar de muziek van Tiësto is misschien alleen maar een goed teken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!