Foto: Knappe Merel Ek kan leuk kunstje met enorme fluit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Merel Ek kan méér dan met een microfoon door Den Haag banjeren. De knappe blondine blijkt ook uitermate goed overweg te kunnen met een fluit!

Merel Ek blijkt dwarsfluit te spelen

Tijdens de aflevering wordt Merel Ek een aantal keer flink onder druk gezet om een stukje te spelen op een dwarsfluit. Merel wil dit absoluut niet doen, maar geeft uiteindelijk toch toe aan de druk. In de laatste secondes van de aflevering speelt ze toch nog een klein stukje, wat leidt tot een daverend applaus van de gasten. Na de uitzending van Vandaag Inside laat Merel zonder publiek ook nog even haar kunstjes zien met een dwarsfluit. Ze wordt flink aangemoedigd door Wilfred Genee, maar het wil nog niet echt lukken. De zangkunsten van Merel lijken helemaal nergens op en Wilfred raakt hier zelfs een beetje geërgerd door. Misschien kan Merel beter overweg met een ander soort fluit!

Gordon te gast bij Vandaag Inside?

Eigenlijk zou Gordon ook aansluiten bij deze aflevering van Vandaag Inside, maar dat is helaas niet doorgegaan. De mannen van Vandaag Inside houden Gordon en zijn zangkunsten namelijk wel eens voor de gek. Gordon had hierop zelf tegen Olcay gezegd dat hij gerust een keer wilde komen zingen bij VI. Helaas zag zijn manager dit niet zo zitten, die zag de bui waarschijnlijk al hangen. De mannen van VI zouden het in ieder geval heel leuk vinden als hij een keer langs zou komen om te zingen. Helaas ging dit dus niet door en daarom werd Merel ook zo onder druk gezet om even een stukje te fluiten op de dwarsfluit. Zij zou Gordon anders namelijk ondersteund hebben tijdens zijn optreden met een mooi stukje op de dwarsfluit.

Merel Ek

Meer zien van Merel Ek doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van deze knappe blondine? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!