Foto: Knappe Jaimie Vaes is haar broekspijp kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes zoekt wel vaker de grenzen van de fashion-wereld op, maar met deze bloedhete outfit maakt ze het wel héél spannend! 

Als fashion-koningin zou je denken dat Jaimie Vaes dondersgoed weet wat wel en niet als een outfit telt. Op Instagram luisteren ze in ieder geval allemaal naar de nieuwste trends van de 33-jarige schoonheid. Logisch dus ook dat Jaimie wel vaker creatief is met haar looks. Je moet het toch wat avontuurlijk houden, toch? Dit karige broekje zal je mond echter doen openvallen.

Jaimie Vaes doet volgers versteld staan in zéér karig broekje

Je kan Jaimie Vaes één ding meegeven: haar foto’s vergeet je nooit meer. Zo ook dit pareltje. Jaimie doet namelijk alle hoofden draaien in een zeer klein pakje en maakt daar ook meteen een artistieke foto van. En op wat een locatie ook! De bloedhete brunette was namelijk te vinden in Lío op Ibiza, een heerlijk evenementen complex waar ze licht-gezegd sensuele variaties van cabaret geven. Logisch dus dat Jaimie haar wildste pakje ooit aantrekt! Van ons had ze ook zo op het podium gemogen, want wauw! We wisten al dat de knappe influencer een spectaculair figuur heeft, maar dit strakke pakje doet haar assets echt shinen. En misschien nog wel het allerfijnst: je krijgt er ook vol zicht op! Je kan het namelijk haast niet geloven, maar het onderkantje mist gewoon voor de helft.

Het heerlijke van Jaimie Vaes

En dat geeft echt het allerbeste zicht op Jaimie haar heerlijke lijf. Het loeistrakke satijnen jumpsuit doet al haar fantastische vormen echt alle eer aan. Jaimie schittert in het onthullende pakje met gebruinde strakke armen en stoere tattoos. Ook haar welgevulde bovenkant en afgetrainde buik zullen je echt doen watertanden. Met het strakke zwarte stofje, zwoele blik en kittige houding is het duidelijk dat Jaimie voor de femme fatale gaat deze avond. Ze had werkelijk zo door kunnen lopen naar een James Bond film! En dan heb je de kers op de taart nog geeneens gezien. Jaimie verwent haar volgers namelijk met een wel héél intiem kijkje op haar achterwerk. In de stiekeme spiegelfoto zie je namelijk dat haar heerlijke rondingen gewoon half uit het broekje hangt! Haar tweede broekspijp is de bloedhete influencer spontaan kwijt. Al hoor je ons absoluut niet klagen.

Jaimie Vaes verwent volgers met badkleding-shoot

Gelukkig voor ons heeft Jaimie Vaes meer dan genoeg andere heerlijke fotoshoots op haar Instagram! Tijdens het wachten op het volgende onthullende plaatje kunnen we dus mooi smullen van eerdere cadeautjes. En deze bloedhete shoot wil je echt niet gemist hebben! Jaimie nam haar volgers namelijk mee in een kijkje achter de schermen van haar zonvakantie. En daar maakt ze er een wilde boel van! Eerst zien we haar stralen in een loeistrak spijker-corset. Het pittige topje drukt haar heerlijke rondingen optimaal omhoog en met het laaghangende rokje erbij weet je niet waar je eerst naar moet kijken. En dan ben je nog niet eens begonnen met scrollen! Een paar keer naar rechts beloont je namelijk met een onthullend filmpje in haar kleedkamer. Jaimie showt trots een zéér diep uitgesneden badpak aan de camera en zet daarbij haar spectaculaire figuur tentoon. Je kan je geluk echt niet op!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.