Foto: Kim Kötter lift zonder zorgen zomaar haar rokje omhoog

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Kötter heeft een foto gemaakt in een erg leuk rokje. Maar de foto was niet spannend genoeg, dus tilt Kim het rokje op. 

Het prachtige rokje van Kim Kötter

Natuurlijk is Kim Kötter in elk kledingstuk een hartstikke mooie dame. Maar er zijn een aantal kledingstukken waarin Kim er beter uit ziet dan andere kledingstukken. En haar rokje is er een van. Tenminste, is het wel een rokje? Dat vraagt Kim zichzelf ook af terwijl ze het spannende stukje kleding draagt. En om het even zeker te weten tilt Kim het prachtige rokje omhoog. En wat blijkt? Er zit een broekje aan vast. Dat maakt het natuurlijk een heel handig stukje kleding. De look van een rokje met het comfort en gemak van een broekje. Maar het is wel een stukje minder spannend, aangezien dit een veel veiliger stukje kleding is.

Lees ook: Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

Kim Kötter helemaal blij met haar nieuwe kleding

De prachtige presentatrice is helemaal blij met haar verleidelijke stukje kleding. Dat merk je wel aan de beschrijving die ze de foto meegeeft op Instagram. Dat is bijna een soort liefdesbrief aan het niet-rokje. Het staat Kim natuurlijk wel gewoon heel erg goed, zo’n knalroze outfit. Het is jammer dat de Barbie film al geschoten is, want anders had Kim Kötter er zo tussen gepast. Maar de look wilde Kim je niet laten missen en dus plaatste ze deze leuke foto’s op haar Instagram. Zo kan iedereen genieten van de prachtige looks van de blondine. Dat doet kim trouwens wel vaker. Ze deelt maar al te graag haar spannende outfits met haar volgers, zodat die haar kunnen vertellen hoe goed het staat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIM KÖTTER (@kimkotter)

Op het zand imponeert Kim Kötter met luchtig jurkje

Nu het weer in rap tempo warmer wordt in Nederland begint Kim Kötter steeds meer luchtige pakjes te dragen. Die voelen toch wel meer zomers aan en zijn een stuk geschikter om aan te trekken op dit moment. En natuurlijk wil Kim eventjes imponeren met haar nieuwe jurkje. Ze loopt over het zand en neemt daar een aantrekkelijke pose aan om haar jurkje even goed in het zonnetje te zetten. En de foto die daaruit voortkomt is natuurlijk erg mooi.

Kim Kötter houdt ervan om spannende foto’s te maken

Ze plaatst bij lange na niet genoeg kiekjes om een influencer te zijn, maar toch houdt Kim ervan om eens in de zoveel tijd een verleidelijke foto van zichzelf op haar Instagram te plaatsen. De knappe presentatrice weet als geen ander hoe goed ze er uit ziet. Haar knappe looks moeten dan ook gedeeld worden met de wereld. Het is oneerlijk om die helemaal voor haar zelf te houden. Met haar mooie foto’s weet Kim haar volgers in ieder geval zeer tevreden te houden. Niet heel gek ook, aangezien ze mogen genieten van de prachtige blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.