Foto: Kelly Piquet zet de bloemetjes flink buiten in kort jurkje zonder Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet en Max Verstappen mogen dan voor elkaar gemaakt zijn, tijdens deze modeshows trekt Kelly toch liever in haar uppie pakjes aan.

Als model kan het natuurlijk niet anders dan dat Kelly Piquet een passie voor mode heeft. Je zal er dan ook niet van opkijken dat de bloedhete brunette een sprintje getrokken heeft naar de fashionhoofdstad van de wereld. Kelly was namelijk in Parijs te vinden voor één van de grotere mode-evenementen daar, Parijs Haute Couture week. En als de stad gevuld is met modeliefhebbers is het natuurlijk wel belangrijk om er zelf ook op-en-top bij te lopen. Kelly trok daarom ook de lekkerste pakjes aan, maar dit opvallende jurkje doet je al helemaal watertanden.

Kelly Piquet doet alle hoofden draaien in opvallend klein jurkje

Je zou denken dat Kelly Piquet overal en altijd moeiteloos de aandacht naar zich toe weet te trekken. De bloedhete brunette is natuurlijk een cadeautje voor je ogen. Als ze dan ook nog eens in full glamour gaat zal ze alle hoofden doen draaien. Ook voor deze recente modeshow ging Kelly helemaal los en dat levert de prachtigste plaatjes op. Kelly schitterde namelijk in een knalgeel jurkje, compleet met kort jurkje en opengesneden zijkant. Maar het design trok toch wel de meeste ogen, want het stofje was volgeplamuurd met rozen in 3D! Kelly zag er letterlijk en figuurlijk uit om van te smullen. Het bloedhete model was zelf ook zeer te spreken over de look en postte een heerlijk filmpje op Instagram. In het Engels schreef ze erbij helemaal onder de indruk te zijn van het jurkje. En wij zijn het helemaal met haar eens!

Kelly Piquet laat Max achter voor bizarre modeshow

Maar Kelly Piquet trok geeneens de meeste ogen naar zich toe deze avond. De 34-jarige schoonheid was een plaatje om naar te kijken maar kon het niet winnen tegen deze bizarre fashionshow. Als ware modeliefhebber kon Kelly het natuurlijk niet laten om de Paris Couture show bij te wonen. En daar lijkt ze Max voor thuisgelaten te hebben, want de wereldkampioen was nergens te zien! En gelukkig ook maar. Dit onthullende filmpje toont namelijk dat de show toch echt wel een oog voor fashion vereiste, want wij snappen er niks van. Opvallen deed het echter zeker! Kelly filmt een model dat lijkt te verdrinken in grote zwarte pakken en behangen is in modepoppen. Misschien is het maar goed dat Max hier niet bij was! De nuchtere Limburger zou zichzelf daar een gekneusde rib van het lachen bezorgen.

Kelly Piquet toont volgers heerlijk achterwerk in doorschijnend jurkje

Gelukkig voor ons trekt Kelly Piquet ook regelmatig pakjes aan die we iets beter kunnen waarderen. Haute couture mag ons dan net iets te hoog gegrepen zijn, doorzichtige jurkjes zijn we groot fan van. Zo ging iedereen ook helemaal wild voor dit recente set plaatjes waar Kelly wel héél veel laat zien! Het bloedhete model verwende haar volgers recent met een kijkje in haar camerarol en deelde daarbij een set zeer onthullende foto’s. Fans hoeven maar één keer te swipen en dan worden ze namelijk al verwend met vol zicht op Kelly’s spectaculaire achterwerk. In een, letterlijk, schitterend jurkje laat Kelly haar billen helemaal doorschijnen en volgers smullen van haar heerlijke figuur. En hoe kan het ook anders? De beeldschone influencer is niet voor niets één van de knapste vrouwen. Wij kunnen ons plezier in ieder geval niet op met dit prachtplaatje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'