Foto: Kelly Piquet trekt nietsverhullend jurkje aan op warme locatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet doet natuurlijk alles om vriend Max Verstappen te motiveren tijdens belangrijke F1-weekenden. Van dit soort pittige foto’s gaat het bloed zeker weten harder stromen!

Kelly Piquet valt bij ons zeker onder de favoriete Braziliaanse topmodel. Naast dat de 34-jarige brunette ongetwijfeld een schoonheid is, speelt ze ook een rol in het racetalent van nationale held Max Verstappen. Kelly lijkt zeker haar best te doen om haar vriend wat sneller te doen rijden, en wij genieten heerlijk mee. Want als déze plaatjes Max niet sneller doen racen weten we het ook niet meer…

Kelly Piquet schittert op bloedhete foto’s in Miami

Kelly Piquet vliegt haar vriend Max Verstappen de hele wereld achterna. Tijdens drukke raceweekends wil je natuurlijk je belangrijke mensen bij je hebben, en Kelly heeft daar geen probleem mee. Jammer maar helaas komt er wel nog echt wat werk bij te kijken en moet Kelly zichzelf ook zien te vermaken. Maar als internationaal topmodel en all-round influencer heeft de bloedhete brunette daar geen moment last van. Terwijl haar vent op de baan rondscheurt gaat Kelly met de dames op exclusieve lunch. En haar outfit doet alle hoofden draaien.

Dat Kelly Piquet een ongekende schoonheid is weten we allemaal. Dat kan ook haast niet anders als internationaal supermodel: de merken vechten om haar gezicht op de foto’s te hebben. Terecht ook, want wat een plaatjes zijn dat dan. Je zal er dan ook geen seconde aan twijfelen dat Kelly er de hele dag beeldschoon bijloopt. En deze fantastische foto’s van een recente lady-lunch bewijzen dat opnieuw. In de heerlijke kiekjes zien we de Braziliaanse beauty in een nietsverhullend jurkje met uitgesneden zij en een inkijk waar je u tegen zegt. Het model laat echt niets aan de verbeelding over, en oh wat zijn we er blij mee. Kelly was uiteraard het middelpunt van de aandacht!

Kelly Piquet wordt geroast op internet vanwege Met-gala

Kelly Piquet zal er onderhand geen seconde meer van opkijken dat men een mening over haar heeft op het internet. Kan ook niet anders; het bloedmooie model komt vaak genoeg voorbij in de roddelbladen. Maar deze keer wisten fans toch wel wat creatiefs te bedenken. Kelly wordt namelijk bespot op het internet vanwege een kakkerlak op de rode loper! Kort geleden vond het befaamde MET-gala weer plaats, waar beroemdheden van over de hele wereld voorbij paradeerden op de rode loper. Maar fans viel al snel op dat Kelly uit de line-up miste, en grote internet ophef tot gevolg. Kort daarna werd een kakkerlak uitgebreid gefotografeerd terwijl ‘ie over de rode loper kroop. Naast dat het filmpje volledig viral ging werden er al snel scherpe opmerkingen gemaakt: “Nou, Kelly Piquet is er ook eindelijk”, postte één kijker in het Engels op Twitter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Zijn Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?

Kelly Piquet heeft het momenteel niet makkelijk online. Naast dat de scherpe MET-gala tweets de hele wereld over racen gaan er nou ineens ook allemaal geruchten de ronde dat het superstel Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar zijn! Vurige geruchten gaan de ronde dat Kelly en Max gesplit zijn en dat het bloedhete model overgestapt is naar Mercedes F1 coureur George Russell. Waar de geruchten vandaan komen en of er enig gewicht aan zitten kan niemand vertellen. Gelukkig weten we ook wel beter dan alles op het internet te geloven… Alsnog kunnen onwetende fans dus naar verrast worden op social media. Het stel heeft er zelf niet op gereageerd en er is niets bekend gemaakt over hun huidige relatie-status, dus je kunt ervan uitgaan dat het vooralsnog snor zit tussen Max en Kelly!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...