Foto: Kelly Piquet schittert in jurkje op bruiloft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft haar kledingkast opengetrokken op zoek naar haar meest jurkje. De mensen op de bruiloft kijken hun ogen uit.

Er is één regel op een bruiloft, je mag er nooit mooier uitzien dan de bruid. Kelly Piquet wist hier overduidelijk niet vanaf en heeft haar meest jurkje uitgekozen. Alle ogen zullen tijdens de bruiloft op Kelly Piquet zijn gericht.

Kelly Piquet ziet eruit als een heerlijk cadeautje

Wanneer Kelly Piquet ergens naartoe gaat ziet ze er altijd perfect uit. Ze wordt zelden gespot zonder een lekker outfitje en make-up. De beeldschone Braziliaan zorgt er zelf voor dat ze er altijd goed uitziet voordat ze naar buiten gaat. Nu ze is uitgenodigd voor een bruiloft moet ze natuurlijk weer haar best doen om er bovenuit te steken. Ze heeft daarom ook haar meest jurkje aangetrokken. De bovenkant is lekker open waardoor haar schouders onbedekt zijn. Haar jurk loopt helemaal tot haar enkels en zit over haar hele strak. Door het strakke jurkje komen haar rondingen perfect uit de verf. Haar achterwerk mag er zeker weten zijn! Als kers op de taart zit er ook een strik op de jurk. Hierdoor lijkt Kelly Piquet op een heerlijk cadeautje. In deze jurk is het een vervroegd kerstcadeautje voor haar vriendje Max Verstappen. Hij is ook op de bruiloft aanwezig maar de meeste foto’s werden toch echt van Kelly gemaakt, dat snappen we wel! Hij mag in de avond dit cadeautje vast en zeker uitpakken.

Kelly Piquet laat tattoo armband zien

Voordat Kelly Piquet naar de bruiloft gaat moet ze even een paar heerlijke spiegel selfies maken. Hier valt goed te zien hoe prachtig Kelly Piquet zichzelf weer heeft opgemaakt. Naast haar prachtige make-up laat ze ook nog iets anders zien. De knappe brunette heeft namelijk ook een mooie tattoo armband. Deze tattoo lijkt op een mooie roos die zich vertakt tot een armband. De tattoo in combinatie met het jurkje van Kelly Piquet ziet er geweldig uit. De bruid moet oppassen dat Kelly niet alle aandacht naar zich toe trekt.

Kelly Piquet op cover van Vogue NL

De afgelopen jaren wordt Kelly Piquet ook in Nederland steeds bekender. Dit komt natuurlijk doordat ze de vriendin van Max Verstappen is. Naast dat ze de vriendin van Max is, ziet ze er ook nog eens prachtig uit. Door haar stijgende bekendheid in Nederland is ze nu uitgenodigd door Vogue NL. En dit is niet zomaar een uitnodiging, want de beeldschone Braziliaan staat op de cover van Vogue NL. Ze heeft een fotoshoot gehouden met een lading er achter. Ze heeft een racehelm op net zoals Max Verstappen dat altijd heeft. Haar prachtige groen blauwe ogen komen op deze foto geweldig naar buiten. Nog even en heel Nederland maakt kennis met de mooie Kelly Piquet.

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!