Foto: Kelly Piquet maakt schitterend kiekje van moeder Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet deelt weer een aantal bijzondere foto’s. Laatst was ze al met de zus van Max verstappen op pad, maar nu lijkt ze de hele familie mee te hebben genomen. 

De prachtige vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft het momenteel erg naar haar zin. de F1 heeft even pauze en dat betekent dat Kelly niet als een bezetene Max achterna hoeft te reizen. Ze kan dus even een momentje voor haarzelf nemen. En dat momentje brengt ze maar al te graag door met haar familie. Die heeft ze dan ook meegenomen om even mee te kunnen genieten. Laatst was ze ook al op stap met de knappe zus van Max Verstappen, namelijk Victoria. Maar nu lijkt ze ook de rest van de familie te hebben uitgenodigd.

Lees ook: Video: Zus Max Verstappen ziet Kelly Piquet onder de tafel duiken

Kelly en familie gaan samen op stap

Kelly heeft alle belangrijke vrouwen uit haar leven opgetrommeld voor een spannend familieweekendje. Zo zijn onder andere haar eigen moeder, de moeder van Max, Sophie Kumpen, en de zus van Max te zien. En met deze vrouwen is Kelly van plan om het beste weekend allertijden te hebben. Dat Kelly zoveel om haar familie gaf, inclusief de schoonfamilie, dat was nog niet helemaal bekend. Toch lijkt het familie uitje Kelly veel te doen. Ze vindt het heerlijk om goede band op te kunnen bouwen met haar schoonmoeder en schoonzus. De vrouwen gaan wat dat betreft een heerlijk weekend tegemoet.

Sophie Kumpen straalt op zonnige foto

Halverwege de dag maakt Kelly even een foto van Sophie, die staat te genieten van de zon. De schoonmoeder van Kelly en moeder van Max en Victoria, ziet er voor haar leeftijd nog bijzonder goed uit. De knappe dame weet wel hoe ze zich zo verleidelijk mogelijk moet kleden. In de hitte waarin iedereen zich nu bevindt is het ook niet wijs om te lange kleding aan te doen. Dus een kort en onthullend pakje als dit werkt eigenlijk perfect. Kelly kijkt enorm op tegen haar beeldschone schoonmoeder en gaat graag met haar op stap. Hopelijk blijft Kelly net als haar schoonmoeder ook zo lang nog een knappe verschijning. Dat zou niet alleen fijn zijn voor Max, maar ook voor haar volgers die genieten van al haar mooie foto’s.

De moeders lijken het in ieder geval goed te kunnen vinden

In sommige families lijkt het vaak oorlog te worden als je de moeders van een koppel naast elkaar zet. Maar bij de familie Verstappen/Piquet lijkt dat niet zo’n probleem te zijn. De twee moeders hebben elkaar wel gevonden en kunnen het prima met elkaar vinden. Samen genieten ze glimlachend van een lekker wijntje. En kan je ze eens ongelijk geven? De twee vrouwen hebben absoluut een heerlijk weekendje weg verdiend. En nu mogen ze ook nog eens genieten van hun uitje, omringd door hun lieve familie die om ze geeft. Dat klinkt toch wel als een heel fijn weekend. Kelly kan het ook niet laten om de lieve foto van de twee moeders te delen op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?