Foto: Kelly Piquet geeft showtje weg in doorschijnende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet was aanwezig op een bijzondere modeshow, maar vond de omgeving zo inspirerend dat ze nog even bleef om zelf wat foto’s te maken. 

De bloedmooie vriendin van Max Verstappen was aanwezig op een erg bijzondere modeshow. Als model wordt Kelly vaak uitgenodigd om shows bij te mogen wonen. En dat doet ze dan natuurlijk graag. Kelly vindt het heerlijk om met mode bezig te zijn. Naast dat het deel is van haar werk, is het ook nog eens een hobby van Kelly. Een andere grote hobby van Kelly is het maken van ongelooflijke goede foto’s van zichzelf. En na afloop van de modeshow, toen alle modellen al naar huis waren, kon Kelly het ook niet laten om zelf even een paar foto’s op locatie te maken. En die zagen er natuurlijk weer geweldig uit. In haar doorschijnende outfit geeft Kelly een bijzondere show weg waar haar volgers van smullen.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet hint naar zwangerschap met Max Verstappen

Kelly pakt haar moment met foto van doorschijnend pakje

De knappe brunette weet erg goed hoe ze haar moment in de schijnwerpers moet pakken. Tussen de felle lampen door loopt ze in het midden van het pad. Dan precies op het moment dat er een foto gemaakt wordt, kijkt ze zwoel naar achter richting de camera. Kelly is natuurlijk zelf model en weet als geen ander hoe ze op dit soort catwalks moet poseren. Het leverde een erg mooie foto op van het prachtige model. Wat de foto nog leuker maakte, was Kelly haar outfit. Ze had een erg modieus, maar doorschijnend pakje aangetrokken, waardoor je een erg verleidelijke kant van Kelly te zien kreeg. En dat vindt natuurlijk niemand erg.

Kelly haar pakje is bijzonder verleidelijk

Het knappe model besloot om ook nog even wat foto’s van dichterbij te maken om dit moment vast te leggen. En op die foto’s krijg je nog een beter beeld van het pakje dat Kelly aan heeft. En dat ziet er een partij goed uit. Het pakje laat niet heel erg veel aan de verbeelding over, maar is daardoor juist heel erg verleidelijk. Of dit nu thuishoort op de catwalk of in de slaapkamer, dat is nog een beetje de vraag. Maar Kelly durft er in ieder geval gewoon mee over straat. Gelukkig maar, want de foto’s waren toch iets anders geworden als ze daar in een simpel jurkje gestaan had.
Max Verstappen mag maar van geluk spreken met Kelly Piquet

De F1 coureur mag echt wel van geluk spreken met zijn prachtige vriendin. Niet alleen gaat het tussen Max Verstappen en Kelly Piquet al heel lang goed in de relatie, ook hebben ze het vermogen om elkaar af en toe lekker los te laten. Max is dan druk bezig met de Formule 1 en Kelly heeft dan tijd om zich bezig te houden met zaken als modeshows, fotoshoots en dergelijke. Dankzij die vrijheid gaat het nog steeds zo goed in hun relatie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?