Foto: Katja Schuurman werkt aan armspieren met opvallende handeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft weer eens wat bijzonders bedacht. Ze traint haar armspieren met behulp van deze grote armbanden. 

Actrice Katja Schuurman verkoopt enorme armbanden, maar die moet ze natuurlijk eerst zelf even goed laten zien aan haar pols. En natuurlijk zien ze er, net als Katja zelf, geweldig uit. Maar het is wel opvallend dat de armbanden zo groot zijn voor de dunne armpjes van Katja. Het moet dan ook ontzettend zwaar zijn voor de presentatrice om deze gevaartes aan haar arm te hebben. Ze draagt er ook niet gewoon één, ze heeft besloten om er gelijk drie om haar arm te doen. Dat staat wel erg modieus. En als bijkomend voordeel, traint ze er ook nog eens goed haar armspieren mee.

Lees ook: Katja Schuurman wrijft zich suf op video in badkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lekker ontspannen met deze relaxte foto van Katja

Katja heeft misschien moeite om met zoveel gewicht aan haar arm hem nog de lucht in te krijgen, maar dat weerhoudt haar er niet van om met een theetje in haar hand te genieten van haar vrije dag. Katja zit er dan ook extreem ontspannen en op haar gemak bij. Zo zie je Katja eigenlijk het liefst, want de prachtige actrice is het knapst als ze volledig op haar gemak is. Katja straalt een bepaalde rust uit, waardoor je gelijk zelf ook helemaal rustig wordt. En de meeste mensen voelen zich daar wel aangetrokken door.

De armbandjes op Katja haar foto hebben bijzonder verhaal

De armbandjes die Katja met veel moeite omhoog houdt zijn haar ‘Return to Sender’ beaded bracelets. En die worden niet ergens in een fabriek in Nederland gemaakt, maar komen helemaal uit Mali. In Mali woedt er momenteel een oorlog, die al jaren aan de gang is. Maar door de 16 vrouwen die deze armbanden maken, kan er midden in oorlogsgebied een beschermde community van vrouwen, mannen en kinderen bestaan. En Katja werkt daar maar al te graag aan mee. Katja is dus eigenhandig met haar accessoires bezig om de wereld te redden. Ze is dus eigenlijk gewoon een roodharige engel. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja is dol op de lente op deze ontspannen foto

Van alle seizoenen is Katja het meest dol op de lente. Als alle bloemetjes weer beginnen te bloeien en er een beetje kleur terug komt in de wereld, dan is Katja het meest gelukkig. Liggend in het gras denkt ze smachtend aan de warme dagen die er aan zitten te komen. Dat lente zonnetje dat op de loer ligt en dat verkoelende briesje. Katja ziet zichzelf al door het gras rennen in een prachtig kort jurkje, het gras tussen haar tenen voelend. Verwacht over een paar weken dan ook een reeks aan leuke en vrolijke foto’s van Katja. Want ze kan niet wachten om haar lenteavonturen te delen met al haar volgers. Tot dan zal je het moeten doen met deze ontspannen foto van de prachtige actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.