Foto: Katja Schuurman toont haar flink openhangende voortent

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is een van de meest spannende dames van Nederland als het gaat om het maken van leuke foto’s. Kijk maar naar dit plaatje van haar openhangende voortent. 

Iedereen mag de openhangende voortent van Katja Schuurman zien

De knappe actrice laat iedereen meegenieten van haar nieuwste foto. De prachtige dame met de mooie krullen heeft een nieuw plaatje online staan en daarin begeeft ze zich in een leuk tentje, dat ze voor de helft open heeft gezet. Katja kan op die manier makkelijk in en uit haar schuilplaats komen. Ze geniet heerlijk van de vakantie in eigen tuin. En gelijk heeft Katja ook, want de prachtige actrice ziet er op de foto weer adembenemend uit. In haar tentje weet Katja nog steeds een geweldige foto te maken. Het nodigt dan ook enorm uit, zo’n plaatje. Al de mannelijke volgers van Katja zouden het liefste haar vergezellen in het tentje, al gaat dat natuurlijk niet. Katja Schuurman is helaas gewoon bezet. Dan maar van een afstandje genieten van de foto in de tent. Maar het was niet het enige mooie plaatje dat Katja de afgelopen tijd online heeft gezet.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman laat haar ‘vriendinnen’ bijna uit jurkje vallen
Katja Schuurman werkt aan nieuwe film in de woestijn

Momenteel heeft Katja even een paar weekjes rust, maar dat heeft de knappe actrice ook wel erg verdiend. Ze komt namelijk net terug van een shoot in de woestijn. Daar mocht Katja filmen voor een Netflix productie. Welke film het is zegt Katja er nog even niet bij, maar als het voor Netflix is, da kunnen we daar binnenkort ongetwijfeld van genieten op de streaming gigant. Het plaatje dat Katja deelt met haar volgers ziet er in ieder geval erg spannend uit. Als de hele film zo spannend wordt, dan belooft het iets moois te worden. Het wordt sowieso leuk om te kijken, met Katja Schuurman op het scherm. Zelfs als het verhaal niet leuk is kan je alsnog een lange tijd onafgebroken staren naar Katja Schuurman.
Katja Schuurman leert teksten in strak pakje aan het water

De aantrekkelijke actrice moet tijdens haar verblijf in de woestijn natuurlijk ook gewoon haar teksten leren voor de productie waar ze in zit. En dat doe je natuurlijk het beste lekker aan het water. Daar komt Katja het meeste tot rust en dat is weer handig tijdens het uit het hoofd leren van teksten. Katja doet in ieder geval zeer haar best om ervoor te zorgen dat ze van deze filmproductie een succes gaat maken. Dat maakt haar vakantie nu alleen maar mee verdiend. De knappe actrice met de krullen houdt haar volgers in ieder geval goed op de hoogte en deelt het hele proces met hen. Die krijgen alles mee van het werk van de knappe actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!