Foto: Katja Schuurman laat volgers kwijlen met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft een heerlijk avondje in de bios achter de rug. De documentaire was mooi, maar de foto die ze van zichzelf deelde is nóg mooier. Haar volgers zijn door het dolle heen.

Katja Schuurman is middelpunt van de avond dankzij topje

Katja Schuurman is nog lang niet versleten! Dat bewijst de actrice met deze foto van de première van de documentaire over Nederlandse rockband Kane. De krullenbol kwam het theater uitgelopen in een zéér topje en wilde die schitterende look naderhand ook graag nog even met haar volgers delen. In de post heeft ze een erg topje aan met heel heel veel inkijk. Haar volgers lijken Katja’s enorme verhaal over de documentaire over te slaan, want de foto zelf leidt namelijk behoorlijk af. Maar Katja ziet er natuurlijk wel weer ontzettend bijzonder uit in haar heerlijke topje. Dat is absoluut een ding dat zeker is. En al haar volgers lijken het er mee eens te zijn.
Katja Schuurman is enorme inspiratie voor volger

Dat Katja niet alleen met haar uiterlijk zieltjes wint, wordt bewezen door één van Katja’s volgers. Deze vrouw haalt een belangrijke herinnering op uit haar jeugd, waar een piepjonge Katja Schuurman zomaar de hoofdrol in speelt: “Jaren geleden werd ik door een vriendin meegesleept naar een feest op het Rembrandtplein, ondanks mijn onzekerheid en overgewicht. Het bleek een casting party vol zelfingenomen mensen die zichzelf wilden ontdekken. In de hoogtijdagen van Goede Tijden, Slechte Tijden was ook Katja Schuurman aanwezig. Bij de garderobe hoorde ik meiden fluisteren: “Kijk naar haar, ze denkt zeker dat ze ontdekt wordt met die dik achterwerk.” Katja verscheen weer en zei vastberaden: “Je kunt beter zo’n achterwerk hebben dan het verschrikkelijke karakter dat jullie hebben.” Katja’s woorden werden mijn mantra tegen gewicht gerelateerde onzekerheden.” Het is maar weer duidelijk dat Katja Schuurman een flinke inspiratie is voor haar volgers. Ze blijkt ook echt het lieve karakter te hebben wat mensen bij haar verwachten.

Wat houdt Katja Schuurman nu bezig?

Katja Schuurman is de laatste tijd ongetwijfeld veel bezig met de rechtszaak tegen Thijs Römer. Katja’s ex, en de vader van haar dochter Sammie is in hoger beroep gegaan in de zedenzaak die tegen hem loopt. Op die manier blijft deze open wond etteren voor Katja. Römer heeft zich online misdragen tegenover jonge meiden; er is 240 uur taakstraf en een gevangenisstraf van 90 dagen tegen hem geëist. Of zijn hoger beroep zin heeft is nog maar de vraag: ‘De rechtbank neemt het Römer kwalijk dat hij ‘doorlopend misbruik heeft gemaakt van het overwicht van de slachtoffers die tegen hem opkeken of zelfs verliefd op hem waren’. Maar met Katja en haar dochter gaat het goed, zo plaatste ze laatst op Instagram: ‘Carpe Diem’. Ze geniet nog volop van haar leven ondanks het onaangename nieuws van haar ex. En ze is gewoon lekker op vakantie gegaan. Dat doet ze goed!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.