Foto: Katja Schuurman laat haar ‘vriendinnen’ bijna uit jurkje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Katja Schuurman weet met haar prachtige looks haar volgers voor zich te laten vallen. Maar nu valt er bijna iets anders. 

Katja Schuurman heeft een beetje moeite met haar open jurkje

De verleidelijke actrice houdt ervan om een beetje open outfits te dragen. Dat zie je wel terug op de meeste van haar foto’s. In zomerse pakjes loopt Katja het liefste de hele dag rond. En geef haar eens ongelijk. De knappe actrice heeft ook een enorm knap , dus het zou zonde zijn om dat te gaan verbergen. Dan kan je inderdaad beter een lekker luchtig en zomers jurkje aantrekken, waar je perfect in uit komt. Maar die jurkjes brengen ook een klein risico met zich mee. Zo weet Katja nooit wanneer haar ‘vriendinnen’ nu echt uit haar jurkje gaan vallen. Het ziet er allemaal in ieder geval erg spannend uit.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman moet goed uitkijken met haar openhangende jurkje
Katja Schuurman geniet van het leven, en haar volgers genieten van haar

De verleidelijke actrice is er een paar dagen tussenuit om even helemaal tot rust te komen met haar gezinnetje. En dat was voor Katja wel eventjes nodig. Maar Katja zou zichzelf niet zijn als ze haar volgers niet zou belonen met een leuke foto van haar tripje. En op die foto zie je Katja met haar hoedje op enorm aan het genieten. Ze lacht vrolijk de camera in, terwijl ze een beetje voorover buigt. Dat moet ze alleen niet te ver doen, want haar verleidelijke ‘vriendinnen’ vallen al bijna uit haar jurkje. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Katja weet met haar vrolijke foto in ieder geval haar volgers te laten genieten. En daar zijn zij Katja erg dankbaar voor.
Het is niet de eerste keer dat Katja haar ‘dames’ laat vliegen

Het is zeker niet de eerste keer dat Katja haar twee ‘dames’ bijna de vrije loop laat. In een andere recente foto ging het ook bijna mis, toen Katja een kleine sprong naar beneden wilde doen. Het jurkje wat ze toen droeg stond ook al een beetje open, waardoor Katja haar prachtige vormen bijna uit de stof vlogen. Gelukkig viel het allemaal mee, maar mogelijk dat Katja iets moet gaan doen aan haar ‘vriendinnen’. Die lijken namelijk aan één stuk door te willen ontsnappen.
Het van Katja Schuurman ziet er in zomerse jurkjes echt top uit

De aantrekkelijke actrice weet in ieder geval hoe ze haar volgers een show moet geven. Dat doet ze door middel van haar verleidelijke zomerjurkjes. Die staan Katja zo goed, dat je gelijk helemaal smelt als je naar Katja in zo’n outfit kijkt. De prachtige dame weet precies hoe ze de foto moet maken om haar er het meest verleidelijk uit te laten zien in de jurk. En dat talent zet ze maar al te graag in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!