Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Katja Schuurman zit met een lekker luchtig jurkje gehurkt op straat. Er is alleen wel iets heel opvallends. Ze is helemaal vies en zit zelfs onder de bloed! Ze kijkt angstig terwijl ze iemand aan het bellen is. Is het iets serieus en zou ze nu 112 aan het bellen zijn?

Katja Schuurman zit onder het bloed

Katja Schuurman is op de set voor een nieuwe film. Ze houdt voor deze nieuwe film dan ook een heerlijke fotoshoot. Het lijkt wel op een heftige fotoshoot. De knappe brunette zit namelijk helemaal onder het bloed. Haar knie ligt open en het lijkt erop dat ze het zwaar heeft. Een fotoshoot houden kan de knappe actrice wel. Dit doet ze ook in een prachtig luchtig jurkje. Zo gehurkt moet ze oppassen dat er niet opeens ongewenste ogen onder het jurkje gaan kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman is onopvallend

Je zou Katja Schuurman op de foto bijna niet zien. Ze heeft namelijk een opmerkelijke jas aan. Het lijkt een beetje op een camouflage jas. Wanneer ze de jas goed aandoet en niet half op haar rug laat hangen zou ze bijna weg vallen in de foto. Gelukkig heeft ze dat niet en zien we de prachtige actrice goed op de foto. Haar luchtige jurkje is alleen wel helemaal opengescheurd. Willen we er achter komen wat er is gebeurd moeten, dan moeten we toch echt wachten totdat de film uitkomt.

Katja Schuurman laat zich masseren masseren

Katja Schuurman haar achterwerk was de laatste tijd verdrietig en boos. Dit laat ze weten op haar sociale media. Een massage was dan ook hard nodig om alle emoties eruit te halen. Door alle emoties kon de actrice nauwelijks meer normaal lopen en zitten ging ook moeizaam. Ze noemt masseurs dan ook wonderdokters, want de actrice kon na de massage weer alles doen. Het zijn wonderdokters door alle liefde die ze in je stoppen en hoe ze je spieren weer helemaal soepel maken. Aan de reactie van Katja Schuurman te horen is ze weer helemaal tot zichzelf gekomen. Ze is weer zo goed als nieuw. De enige vraag is, waarom was vooral de achterzijde van Katja verdrietig en boos? Wie zou het weten…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman staat heerlijk te koken

De prachtige actrice staat in een wel pikante topje te koken. Ze heeft verleidelijk haar topje iets naar beneden getrokken waardoor ze prachtig uit de verf komt. Ondertussen maakt ze ook nog eens een heerlijk gerecht klaar. Je zou bijna denken, wat kan deze vrouw niet? Het lijkt erop dat een antwoord geven op deze vraag wel heel lastig wordt. Haar nieuwe vriend is in ieder geval een gelukkig man!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.