Foto: Katja Schuurman en Yolanthe Cabau poseren uitdagend in roze pakjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

“Ik verheug me nu al weer op morgen met je 😘”. Katja Schuurman en Yolanthe Cabau blijken het wel héél gezellig met elkaar te hebben. 

Katja Schuurman en Yolanthe Cabau samen in het roze

Katja Schuurman plaatst regelmatig een foto op Instagram van haar avonturen. Het is altijd genieten om de actrice weer op de feed te zien. Dit keer is het echter dubbel zo lekker, want Katja poseert samen met Yolanthe Cabau. En daarbij dragen ze ook nog eens een heerlijk roze badbak. Twinning is winning, zullen we maar zeggen. De reden dat ze samen een badpak dragen, is dat ze op de set van een nieuwe film zijn. Deze opvallende foto kan ze zeker gebruiken voor in haar portfolio, het benadrukt namelijk dat Katja gemaakt is voor het witte doek.
Leven op de set met Yolanthe en Katja Schuurman

Katja trof dus Yolanthe Cabau van Kasbergen op de set van hun nieuwe project. Het gaat om de Netflix film ‘Oei, Ik Groei’. Het gaat om de verfilming van het gelijknamige boek. Het verhaal gaat over stellen die worstelen met het ouderschap. Denk bijvoorbeeld aan het thema van ouderschapsverplichtingen combineren met werk. Zowel Katja als Yolanthe zijn moeder, dus beide zullen de problematiek die naar voren komt in de film herkennen. De dames hebben al meer projecten samen gedaan, zo waren zij beide te zien op de FHM kalender in 2022.

Katja Schuurman’s nieuwe vlam

Yolanthe is niet de enige internationale connectie die Katja heeft. Schuurmans nieuwe vriend is momenteel ook niet in Nederland. Hij komt wel bijna weer thuis schrijft Katja op Instagram. Dit gaat om haar nieuwe vriend Nick Schrijvershof. De actrice had tot 2021 een relatie met Freek van Noortwijk, met deze chef-kok heeft ze een dochter. Ook heeft ze een dochter uit haar huwelijk daarvoor met acteur Thijs Römer. Op de foto van Katja en haar nieuwe vriend wordt door haar fans enthousiast gereageerd. Als iemand vraagt of de twee al gaan trouwen, reageert Katja met een lach dat ze rustig aan doen.
Yolanthe Cabau’s geheime liefdesleven

Ook op de Instagram pagina van de andere actrice is sinds lange tijd weer een man te zien. Over Yolanthe zijn vele geruchten de ronde gegaan sinds zij scheidde van haar ex-man Wesley Sneijder, met wie zij een zoon heeft. Shownieuws meldde begin dit jaar dat ze een relatie zou hebben met Lentini Eersteling. Een veel jongere ondernemer, die ook nog model is. Echter is dit nooit door één van de twee op Instagram geplaatst. Nu is er dus wel een foto van Yolanthe en een man te zien op haar Instagram. Het is voor de verandering niet haar zoon Xess Xava die ze kreeg met haar ex-man. Het is echter ook niet haar nieuwe vriend, het is namelijk haar broer die ze feliciteert met zijn verjaardag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...