Foto: Juultje Tielemans gaat in haar ondergoed op balkon staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman slaat weer toe! De bloedhete influencer verwend haar volgers met een setje zéér intieme foto’s. 

Als influencer is Juultje Tieleman natuurlijk wel gewend dat mensen alles van haar kunnen zien. En dan zeker met de foto’s die zij online zet! Juultje heeft zeer terecht geen enkele gêne voor haar heerlijke figuur en toont deze dan ook trots aan de hele wereld. Met de lekkerste plaatjes ter gevolg! Zo verwende de bloedhete blondine haar volgers recent met een stel zeer onthullende plaatjes waar ze het in volle zicht wel heel spannend maakt.

Juultje Tieleman laat volgers watertanden met half-ontklede fotoshoot

Met zo’n figuur als Juultje Tieleman is het logisch dat je zo weinig mogelijk kleding wil dragen. Wie zou nou niet willen pronken met zo’n bloedheet lijf? Juultje lijkt er in ieder geval terecht erg trots op en dat levert de lekkerste kiekjes op. De knappe influencer vertoeft namelijk wel vaker in kanten ondergoed, maar dit keer deelt ze het ook met haar volgers! En ook niet zo maar, nee. Juultje zet al haar charmes op honderd en weet met een stel pittige poses haar volgers moeiteloos te verleiden. Ons hart gaat hier ook flink sneller van kloppen! En nee, niet vanwege het duizelingwekkende uitzicht. Juultje poseert namelijk in overheerlijk wit kant en laat daarbij iedereen meegenieten van haar afgetrainde figuur en zéér goedgevulde topje. Deze plaatjes wil je echt niet missen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

De beste plaatjes van Juultje Tieleman

Alleen de eerste shot van Juultje doet je namelijk al watertanden. In onschuldig wit kant en gekleurde bloemetjes poseert de bloedhete blondine verleidelijk voor de camera. Met zo veel camera ervaring weet Juultje dondersgoed wat haar angles zijn en maakt ze daar een partij gebruik van! Ze buigt lichtelijk voorover en laat daarbij haar volgers zo bij haar topje naar binnen kijken. En haar zwoele blik en openvallende lippen maken het plaatje zowaar nog heter! En misschien nog wel het beste nieuws: dan heb je de rest van de plaatjes nog geeneens gezien. Het wordt namelijk alleen maar beter! Zo pronkt Juultje trots met haar platte buik terwijl ze verleidelijk naar de camera kijkt en geeft ze haar volgers zelfs een dikke kus! Maar het laatste kiekje zal je hart al helemaal sneller doen kloppen. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman barst uit knellend badpakje in bloedhete strandfoto’s

En mocht je geen genoeg krijgen van Juultje Tieleman in haar volle glorie, wees gerust. Haar Instagram heeft namelijk meer dan genoeg pareltjes! Kijk alleen al deze recente plaatjes maar. Juultje verscheen in een reclame van een waterflesmerk en ging daarbij helemaal wild op ons zonnige strand. En daarbij trok ze wel een héél pittig pakje aan! Je moet de aandacht natuurlijk wat vasthouden, toch? Nou, wij durven te garanderen dat geen enkele man op dat strand van Juultje weg heeft kunnen kijken. Haar onthullende witte pakje weet haar heerlijke assets namelijk nog maar nét te bedwingen. Ze barst er bijna uit! En dan hebben we nog niets gezegd over hoe het zwemsetje gesneden is. Veel minder kan er haast niet aan de verbeelding over gelaten worden! Deze advertentie vergeten we nooit meer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.