Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Juultje heeft ineens andere kleur haar

Juultje Tieleman heeft haar volgers flink weten te shockeren met een uiterst vreemde haargroei en kleur, namelijk fel oranje! Maar in een recente story onthult ze het geheim: het is eigenlijk een pruikje! Met haar keuze voor een fel oranje haarkleur speelde Juultje met de verwachtingen van haar volgers en creëerde ze een moment van verrassing. Hoewel haar volgers aanvankelijk misschien verbaasd waren door de extreme makeover, stelt Juultje ze snel gerust. Het gaat namelijk gewoon om een pruik die ze voor een fotoshoot op moest doen. Met haar beroemde blonde lokken is dus niks gebeurd; die zitten gewoon verstopt onder het levensecht lijkende rode haarstukje!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman deelt duizelingwekkend uitzicht op haar eigen lijf

juultje tieleman

Juultje schittert in kraakhelder water

Juultje Tieleman schittert als nooit tevoren in het kraakheldere water! De zon komt prachtig op en werpt haar stralen op het glinsterende oppervlak. Juultje zit half in het water, stralend en zelfverzekerd, gehuld in een betoverend paars -setje! Als een ware zeemeermin domineert Juultje het landschap met haar onmiskenbare schoonheid. Haar karamelkleurige lokken dansen op de zachte bries terwijl ze geniet van het verfrissende water om haar heen. Het paarse -setje accentueert haar perfecte rondingen en laat haar stralen onder de zonnestralen. In de comments worden haar fans helemaal gek van de schitterende foto!

De volgende reisbestemming van Juutje: Bali!

Juultje Tieleman heeft haar volgende reisbestemming onthuld, en het is niemand minder dan het paradijselijke Bali! Met een spannend TikTok-filmpje laat ze haar volgers meegenieten van haar avontuurlijke geest en de opwinding van het reizen. In het filmpje zien we Juultje op het vliegveld, omringd door tassen en klaar voor vertrek! Haar ogen stralen van enthousiasme terwijl ze haar paspoort trots laat zien. De achtergrondmuziek wekt meteen een gevoel van avontuur op, alsof we zelf meereizen met Juultje naar de prachtige stranden en rijstvelden van Bali. Het TikTok-filmpje is gevuld met opwindende beelden van Juultje die haar paspoort stempelt, door de veiligheidscontrole gaat en uiteindelijk het vliegtuig instapt. Haar glimlach is aanstekelijk en we kunnen de oprechte vreugde voelen die ze voelt bij het verkennen van een nieuwe bestemming!

@juultjetielemanofficialOmw bali 🍿 🎥 🦭♬ all of u under this sound r cute – minä

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?