Foto: Jutta Leerdam maakt volgers gek met diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam zoekt wel vaker de grens van stijl en sensatie op, maar met dit topje laat ze wel héél veel zien.

De spannende outfit van Jutta Leerdam

Topschaatsster Jutta Leerdam staat om veel dingen bekend, maar een ingetogen kledingstijl is er niet één van. Op de baan schittert Jutta in strakke latex schaatspakjes van pols tot enkel. Haar privéleven ziet weer hele andere extremen. Jutta lijkt er namelijk van te genieten om de grenzen van wat nog als kleding mag gelden op te zoeken. Haar recente Instagram post deed ook haar ruim vier miljoen volgers allemaal blozen.

Jutta Leerdam doet hoofden draaien met zéér diep uitgesneden shirtje

Met zo’n figuur als Jutta Leerdam is het natuurlijk logisch dat je het aan iedereen wil laten zien. Gelukkig voor ons lijkt Jutta er net zo in te staan. De beeldschone blondine verwend haar volgers wel vaker met bloedhete plaatjes in minuscule outfits. Zeker nu de Nederlandse schoonheid regelmatig in tropische temperaturen te vinden is zien we een harde daling in de oppervlakte van haar kleding. Het is nog een reden om van de lente te houden. Ons hoor je absoluut niet klagen, want wie wil deze heerlijke kiekjes nou niet op zijn Instagram voorbij zien komen? Haar recente plaatje wil je ook echt niet missen. Met een diep uitgesneden topje, zwoele blik en verleidelijke pose doet Jutta je mond openvallen.

Jutta speelt met haar volgers

Jutta lijkt zich er ook zeker van bewust te zijn welk effect ze op haar fans heeft. En de knappe schaatsster gaat er ook een beetje mee spelen. In de vurige foto speelt ze met haar losse blonde haren en laat ze haar mond verleidelijk openvallen. De bloedhete selfie lijkt ze ook van boven gemaakt te hebben en wat een cadeautje levert dat op. Je kan namelijk bijna tot aan haar navel het onthullende topje inkijken! Jutta laat echt niets aan de verbeelding over en we genieten er allemaal van mee. Ook in de comments worden haar volgers wild. “Heb je Paul al gedumpt?”, vraagt er één hoopvolle fan. Vriendje Jake Paul reageert zelf ook enthousiast. “Schitterend”, looft hij in het Engels.

Jutta Leerdam slaat over in onthullend jurkje

Jutta Leerdam maakt haar volgers wel vaker wild. Met haar afgetrainde figuur en beeldschone verschijning is bijna elke foto er één om in je slaapkamer op te hangen, maar zo af en toe overtreft ze zichzelf. En dit bloedheet plaatje in een nietsverhullend jurkje is daar zeker één van. Jutta doet alle hoofden draaien in een diep uitgesneden zwarte jurk. De torenhoge split laat ook niets aan de verbeelding over. Zo kan Jutta noodgedwongen geen aan bij dit jurkje! De split komt namelijk tot aan haar ribben en zou daar dan lelijke lijnen bij maken. Jutta legt dan ook al haar vertrouwen in een dun reepje stof om haar bedekt te houden. Fans kunnen zich bijna niet inhouden. De reacties barsten van de razend enthousiaste comments. Eén fan wist de situatie goed samen te vatten: “RIP alle nekken die hier langslopen”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!