Foto: Jutta Leerdam laat zich zonder schaatspakje zien tijdens warming up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe schaatsster Jutta Leerdam heeft voor haar warming up er juist voor gekozen om haar pakje uit te trekken. 

Jutta Leerdam ziet er in haar schaatspakje natuurlijk ontzettend heet uit. Je zou denken dat heet is wat je wil tijdens de warming up. Toch vindt Jutta het allemaal net even iets te warm worden. Dus kiest de beeldschone blondine ervoor om haar schaatspakje gewoon uit te trekken. Natuurlijk heeft Jutta er nog wel iets onder aan, maar de temperatuur op de schaatsbaan steeg wel eventjes, toen Jutta Leerdam haar pakje open deed. Ze mag wel oppassen, straks laat ze het ijs nog smelten met haar ongelooflijk hete video. De schaatsster is in ieder geval ontzettend trots op haar en niet bang om die aan de gehele zaal, en al haar volgers online, te laten zien. En gelijk heeft ze, want Jutta ziet er, ook zonder haar schaatspakje, geweldig uit. Maar oordeel vooral zelf.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt spannende foto vanuit hotelkamer

De zwoele blik van Jutta Leerdam kijkt dwars door je heen

Met haar extreem zwoele blik doet Jutta Leerdam het hart van elke man smelten en sneller kloppen. Haar prachtige ogen worden omringd door de oogschaduw die inmiddels het kenmerk van Jutta is geworden. Het lijkt net of ze dwars door je heen kijkt met haar indringende blik. Je hoeft slechts één keer te kijken naar de prachtige blondine om te zien waarom velen haar als de mooiste sporter van het land beschouwen. Nederland als schaatsland heeft veel mooie schaatssters op de baan rijden, maar er zijn er maar weinig met zo’n verleidelijk snoetje als Jutta. En daar heeft de blondine natuurlijk jaren op geoefend om te zorgen dat ze de perfecte blik op kan zetten voor de foto. Jutta maakt met dat talent al haar volgers natuurlijk erg gelukkig. Zo zet Jutta regelmatig nieuwe foto’s op haar Instagram. Op die foto’s kijkt ze dan weer heel zwoel in de camera.
De hete trainingsoutfits van Jutta Leerdam

De prachtige Jutta kan natuurlijk niet zomaar in een sportpakje trainen. Ze heeft wel een klein beetje een imago hoog te houden. Dus kiest ze ervoor om in de mooiste en meest verleidelijk korte pakjes die ze heeft de sportschool te betreden. En dat werkt best heel erg goed, voor de foto dan. Het zorgt ervoor dat Jutta tijdens het sporten niet alleen bezig is met haar conditie. Ze houdt ook nog eens haar social media up to date op die manier. Een dubbele overwinning.

Het beste van beide werelden

De schaatsster weet als geen ander hoe je het best mogelijke resultaat voor elkaar krijgt en dat lijkt ze hier ook voor elkaar te hebben gekregen. Jutta kan nu zowel lekker sporten, trainen en haar conditie op peil houden en tegelijkertijd content blijven maken voor op haar Instagram. En dat is best handig, want dat scheelt Jutta een heleboel tijd. Dan houdt Jutta meer tijd over voor het oefenen van haar zwoele blik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!