Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden…

Jutta Leerdam staat op de zeer vroege ochtend zich klaar te maken. Dit doet ze alleen wel in een super kort topje. Haar hele middenrif komt tevoorschijn, maar dat is nog niet het enige…

Jutta Leerdam weet precies waar ze mee bezig is op deze vroege ochtend

Wie Jutta Leerdam op sociale media volgt weet dat ze niet verlegen is. Jutta heeft een low rise-broek aangetrokken op deze vroege ochtend. Ze was namelijk al om kwart voor 5 wakker. Een low rise is een soort broek die laag op de heupen valt. De knappe schaatsster heeft deze broek vermoedelijk nóg verder omlaag getrokken! Als ze de broek nog iets van haar heupen laat zakken ligt hij vermoedelijk op de grond! Naast dat haar broek verleidelijk laag zit, zit haar topje juist hoog. Haar buik is dus extra goed zichtbaar, wat in Jutta’s geval logisch is, aangezien ze echt topfit is. Wanneer je goed kijkt zie je dat ze zelfs een sixpack heeft!

Jutta Leerdam laat haar volgers vragen stellen

Jutta Leerdam is nu niet in Nederland dus mogen haar volgers via Instagram vragen stellen terwijl ze in het vliegtuig zit. De eerste vraag waar ze op reageert is van haar ouders. Haar ouders vragen of Jutta Leerdam hen al mist. En natuurlijk mist de knappe blondine haar ouders. Daarna wordt er gevraagd wat Jutta het meeste mist wanneer ze weg is van huis. Haar reactie hierop is natuurlijk simpel te raden, want dat is haar familie. Naast haar familie mist ze echter nog iets, iets wat je totaal niet verwacht. De mooie schaatsster mist namelijk ook haar eigen keuken. Jutta Leerdam is dus ook een echte keukenprinses. De mannen zullen in de rij staan wanneer de knappe blondine gaat koken.

Jutta Leerdam is enorm gemotiveerd

Bijna elke topsporter haalt wel ergens motivatie vandaan. Zo ook Jutta Leerdam. Een volger is dan ook benieuwd waardoor de knappe schaatsster zich laat inspireren. Jutta laat weten dat ze haar motivatie haalt uit het willen bereiken van haar volledige potentie. Ze wilt de beste versie van zichzelf worden, op én naast de baan. Door elke dag keihard door te trainen komt ze elke keer een stuk dichter bij haar volledige potentie. Uiteindelijk wil Jutta Leerdam ook gewoon winnen, laat ze nog weten. Logisch! Dat zien we bij deze dame uiteraard steeds terug als ze weer eens om de medailles meedoet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.